Kempen Fiesta Raya 2017 dengan Bintang Fashion!

10:33:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments



Baru masuk Ramadhan dan nak fikir Raya! Chop! Jangan la fikir macam tuuu...Sally bukan excited nak raya tapi excited nak kongsikan dengan korang pelbagai promosi hebat di Kempen Fiesta Raya 2017 dengan Bintang Fashion!

Sally bukannya senang nak cari baju, lagi-lagi sebab nak cari yang bersaiz besar bukannya mudah..jadi selalunya akan ke Bintang Fashion dengan ibu untuk cari jubah yang up to date..Biasa la kalau dah terlebih berat nip ayah nak cari baju kan...harap kat online kadang tak puas sebab kita tak tengok sendiri material dia kan...kat sini boleh pegang, boleh rasa sebelum decide nak beli.

Macam yang korang semua tahu, kat Bintang Fashion semuanya ada tau...Baju lelaki, baju wanita, baju kanak-kanak...all in one place...dan yang lebih hebat lagi sebab korang dapat kualiti selari dengan apa yang korang bayar.


Fiesta Raya 2017 - LEBIH BELANJA, LEBIH GANJARAN!

Haa! Jangan tak tau..bila shopping kat Bintang Fashion ni korang berpeluang untuk dapatkan pelbagai jenis ganjaran dengan setiap pembelian...so, lebih banyak korang beli lagi banyak ganjaran dia! Beli dan tebus ganjaran korang terus lepas shopping! Ada hadiah misteri, set kuku, termos, pembesar suara Bluetooth dan set mangkuk seramik untuk dikumpul!

Tempoh promosi : 1 Mei 2017 – 30 Jun 2017


Fiesta Raya 2017 – CABUTAN BERTUAH MINGGUAN!

Bukan setakat dapat tukar ganjaran dengan pembelian, korang jugak berpeluang untuk menang cabuatan bertuah mingguan tau! Kalau korang ke laman Facebook Bintang Fashion, sekarang ni dah masuk Minggu ke 3, dan secara keseluruhan ada 7 cabutan untuk 7 minggu..


Pelbagai jenis barangan elektrik boleh dimenangi tau..syaratnya pun senang je...dengan setiap pembelian minima RM200 dalam satu resit, korang berpeluang nak jadi antara 7 orang bertuah setiap minggu untuk cabutan bertuah!


Fiesta Raya 2017 – MENANGI TIKET MENAIKI JET PERIBADI CESSNA 172!

Teringin nak ada jet peribadi sendiri? Haaa! Ni ada peluang untuk korang dapatkan sepasang tiket untuk naik jet peribadi model Cessna 172 yang akan membawa korang terbang tinggi mengelilingi sekitar KLCC!

Yang ni yang paling senang tau...korang hanya perlu ke mana-mana outlet Bintang Fashion dan selfie dengan prop yang disediakan dan upload ke media sosial Facebook atau Instagram dengan #bfpj. Permilihan pun sangat telus, gambar yang paling banyak “likes” atau “share” akan menjadi pemenang dia...senang je kan? Penilaian hanya sampai 21 Julai 2017.


Di Bintang Fashion, korang boleh beli baju yang sesuai untuk seisi keluarga...kat sini boleh dapatkan baju yang sama design, sama warna untuk satu keluarga...tak kisahlah apa jua tema yang korang pilih, Bintang Fashion ada semuanya..jangan lupa untuk membeli belah di Bintang Fashion, “menikmati kualiti berdasarkan apa yang anda bayar.”

Untuk maklumat lanjut, boleh ke Facebook Rasmi Bintang Fashion, Instagram (@bf_bintangfashion) atau ke laman web : www.bintangfashion.com

Kalau korang nak mencari lokasi dan cawangan Bintang Fashion, boleh tengok senarai bawah ni:

Aeon Big Shah Alam
Lot G-18 & 19, Section 23 Shah Alam, Lot. 10, Jalan Deviden 23/6, 40460, Shah Alam, Selangor.

Ampang Putra
Lot. 25 & 27 GF Jln Bunga Tanjung 9C, Tmn Putra, 68000 Ampang, Selangor.

Ara Damansara
Lot. 141 ( Ground Floor ), NZX Commercial Centre, Jalan PJU 1A/41B, 47301 Petaling Jaya, Selangor.

Balakong Lama
Lot 39G&41 G Jln PDR5 Perniagaan Desa Ria 2, 43300, Balakong, Selangor.

Bentong
Lot. No 50 & 51, Jalan Ah Peng, 28700 Bentong Pahang.

Bkt Beruntung
Lot. K7, Pasaraya Grand Union, 1 Jalan Kamunting 1, Seksyen B6,48300 Bukit
Beruntung, Selangor.

Desa Pandan
Lot. No. 2-G Jln 1/76C, Desa Pandan,55100, Kuala Lumpur.

Dengkil
Lot. 29& 31, Jalan Deluxe 3, Pusat Perdagangan Deluxe 43800, Dengkil Selangor.

Giant Kelana Jaya
Lot. G01,Giant Hypermarket no 33 Jalan SS6/12, Kelana Jaya, 47301, Kuala Lumpur.

Giant Puchong Kinrara
Lot. F14-F16,Giant Hypermarket Bdr Kinrara, Lot 449, Jalnn BK 5A/1,47000 Puchong ,Selangor.

Giant Muar
Lot G31&G 32,Giant Hypermarket, Lot 6530, Tanjung Agas, 84000 Muar, Johor.

Giant Nilai
Lot G11-G13,Giant Superstore Nilai,PT 6367,Jln BBN 3/1, Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan.

HP Mall
Lot. F3-F5,1F,HP Mall Harbour Point, PT 664 Jln Sg.Aur Seksyen 13,Bandar Pelabuhan, 42100, Klang, Selangor.

Jalan Taiping
Lot. 1-G2,Jalan Taiping,41400 Klang, Selangor.

Meru
Lot. 39,Jalan Jelutong 1/Ku8,Pekan Meru, 41050 Klang, Selangor.

Metro Kajang
Lot. T175,3F,Plaza Metro Kajang, Jln Tun Abdul Aziz, 43000 Kajang Selangor.

Metro Prima Kepong
Lot. Jalan Prima 5, Pusat Niaga Metro Prima, Off Jalan Kepong, 52100, Kuala Lumpur.

Pandan Jaya
Lot. 43, Jalan Pandan 3/3, Pandan Jaya, Cheras 55100, Kuala Lumpur.

Puchong Prima
Lot. A-01-03 & A-01-04,Blok A Jln 5/5, Puchong Prima, 47100, Puchong, Selangor.

Rawang Baru
Lot. 107& 109, Jalan Maxwell, 48000 Rawang ,Selangor.

Selayang Baru 1
Lot. 36 &38 Jalan Besar, Selayang Baru,68100 Bt Caves, Selangor.

Semenyih 2
Lot. 11& 13 ,Tkt Bwh,Jalan Pasar Baru, 43500 Semenyih, Selangor.

Serdang
Lot. 13-17, Pasar Grand Union,Jln Perusahaan 3, 43300 Seri Kembangan, Selangor.

Seri Setia
Lot. 615,GF Jalan SS9A/1, Seri Setia, 47300 Petaling Jaya, Selangor.

Sri Serdang
Lot. 22-1, Jalan. 18/32, Taman Sri Serdang 43300 Seri Kembangan, Selangor.

Shah Alam
Lot. 36,36A&38,38A,Jln Pinang 18/C, Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor.

Sri Gombak
Lot. 52B,Jalan SG 1/8,Tmn Sri Gombak,68100 Bt Caves, Selangor.

Sri Kota 2
Lot. 61 & 63, Jalan Mewah 25/63 Taman Sri Muda Sek.25, 40400 Shah Alam, Selangor.

Subang 1
Lot. 20,Jalan Besar, Kg Baru Subang,Seksyen U6,40150 Shah Alam, Selangor.

Sungai Buloh
Lot. 5&7,Jalan Liter C u19/C, Sungai Buloh, Seksyen U19,40160 Shah Alam, Selangor.

Sungai Buloh 2
Lot. 8 & 10, Jalan Public, Kg. Baru Sg. Buloh Shah Alam, 40160 Shah Alam, Selangor.

Taman Sentosa
Lot. Shahbudin 29A Taman Sentosa 41200 Klang Selangor.

Telok Panglima Garang
Lot. 116-124,TKT 1,Pasaraya Grand Union,Jln Utama 2, Teluk Panglima Garang, 42500 Klang, Selangor.

Tesco Alor Setar
Lot. G5, Tesco ,Mergong, Lebuhraya Suktanah Bahiyah, 05350, Alor Setar, Kedah.

Tesco Ampang
Lot. 23, Tesco Hypemarket, Jln. Pandan Prima Dataran Pandan Prima, 55100 Kuala Lumpur.

Tesco Kajang
Lot. F10, 1F,Tesco Kajang, PT37820 &11196,Saujana Impian, 43000 Kajang, Selangor.

Tesco Meru
Lot. 2, Jalan Setia Prima S U13/S, Bandar Setia Alam, Seksyen U13, 40170 Shah Alam, Selangor.

Tesco Rawang
Lot. G2-G5,Tesco Rawang, Batu 1Jln Rawang, 48000 Rawang, Selangor.

Wangsa Maju
Lot. F1-35, AEON BIG, No 8, Jalan 8/27, Seksyen 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur.

You Might Also Like

4 comments:

  1. Wah bestnya semua kelengkapan raya ada kat Bintang Fashion.. Pakaian bukan setakat untuk dewasa saja..utk kanak2 pon ada. Senang dan mudah nak membeli seisi keluarga sebab semua dah ada . Jadi apa tunggu lagi jom la kita shopping raya di Bintang Fashion .. Jom Sally kita pegi shopping.. Raya lebih indah bersama Bintang Fashion .. Tak gitu Sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa...walaupun keluar duit, tapi kualiti dia setanding dengan harga yg dibayar..hehehe..jom shopping!

      Delete
  2. Wahhh syok! Dah shopping boleh berpeluang dapat hadiah lain lagi :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!