CNBLUE 7TH MINI ALBUM「7ºCN」PROMOTION PLAN POSTER

3:45:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments


Hampir nak jejak ke 20hb Mac ni...berdebor jantung...bukan sebab ape...sebab tak lama lagi CNBLUE nak buat comeback! Hahahaha...Korang pun tau CNBLUE dengan Sally mmg tak dapat dipisahkan...Jadinya bila dah dapat tau ni...mmg excited la kan dibuatnya!

Sally ada jugak cerita dalam entri My CNBLUE come-back this March, minggu lepas...ni saje la nak share lagi dengan korang...mana tau kot korang pun sama excited macam Sally ke..hahahaha...


CNBLUE 7TH MINI ALBUM「7ºCN」PROMOTION PLAN POSTER!

CNBLUE 의 7번째 미니앨범 프로모션 플랜이 공개되었습니다!
많은 관심과 사랑 부탁 드립니다!

TEASER SITE OPEN 2017.03.13 (http://fncent.com/CNBLUE)
ALBUM RELEASE 2017.03.20

You Might Also Like

3 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!