Ada produk? Nak iklankan atau review?

10:00:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


Lama rasanya Sally tak buka slot untuk review/iklankan produk di blog Sally..Jadinya, kepada mereka yang memerlukan bantuan untuk mengiklankan produk, atau segala jenis servis yang ditawarkan oleh korang, food review atau nak memperkenalkan apa-apa servis, korang boleh beriklan dengan Sally.

Harga bagi iklan dan review berbeza mengikut pakej...Untuk keterangan lanjut, korang boleh email kepada Sally untuk dapatkan quotation bagi servis review daripada sallysamsaiman.com


Jangan takut, jangan bimbang...sebab harga untuk review dengan blog Sally sangat berpatutan..hehehehe...barang baik punya! Sally akan cuba berikan servis yang terbaik bagi setiap pelanggan sebab Sally tahu macam mana susah nak promosikan produk kita.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh berhubung dengan Sally :-

Email : sallysamsaiman@yahoo.com
WhatsApp : +6013 672 7520

p/s : Happy Wednesday korang :)

You Might Also Like

9 comments:

  1. Hmm motif gambar yong??? *kening jongket* haha

    ReplyDelete
  2. MOGA DAPAT REZEKI KAK... tpi lawa pic tu, nk pic maca tu blh x... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Unni..hehehe...alamak...macam mana nak bg yer :P

      Delete
  3. InsyaAllah boleh ramai-ramai contact. Peluang gunakan platform Blog yang best.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sally....mama datang singgah ke sini mlm ni...

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. Semoga terus dimurahkan rezeki.Ameen..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!