Terbang mcm IronMan dengan aktiviti Flyboarding di Marina Putrajaya.

9:04:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


FlyBoard Malaysia at Putrajaya | Sally tak pasti whether korang pernah atau tak pasal FlyBoard...Actually FlyBoard ni sejenis sukan air..korang tak perlu pandai berenang pun tapi yang paling penting kena yakin ada dalam air dengan berbekalkan life jacket!

Masa join event dengan Honda Malaysia, kitorang sempat la jugak join terbang!


Kat Malaysia ni ada beberapa kawasan yang ada menyediakan aktiviti FlyBoarding, salah satunya yang ada di Marina Putrajaya ni laa...Kalau awal-awal tengok, rasa macam senang je...dengar penerangan dia macam "kena kawal kaki"...Kalau ikut ayat dia macam senang sangat je...tengok pun macam senang je..hahahaha...tapi percaya laa...kalau korang pandai imbang badan, dah mmg cukup baik dah...



Dengan kadar RM 370 sehingga RM 740, korang dah boleh terbang macam IronMan! Kalau ada dengar yang dorang nak belanja korang minum, please jangan percaya..hahahaha...kalau tak mmg minum air tasik la gamaknya..

Mmg harga dia gak mencekik jugak laa...yela, durasi dalam 20 minit sahaja...tapi korang akan rasa 20 minit tu sangat lama tau bila dah berdiri atas flyboard ni...Macam lambat je masa berlalu..So, kalau nak cuba sukan air yang baru...g la cuba FlyBoarding!


Flyboard Malaysia
Marina Putrajaya, No.1, Jalan P5/5, Presint 5, 62200 Putrajaya, Malaysia.
Time: Mon-Sun 8.00 AM to 6.00 PM
Telephone: 012-287 1120
Facebook : https://www.facebook.com/flyboardmy
Instagram : http://www.instagram.com/flyboardmalaysia

You Might Also Like

9 comments:

  1. wow!menarik...
    tapi kalau akk...hmmm..xkot...
    sbb i takut berada di air yg banyak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg takut jugak la sbnrnya tapi ok je kak..hahaha

      Delete
  2. Org yg suka adventure sukalah agaknya sukan mcm ni ye Sally. Mak seram hokey! hihi....
    Fees dia mahal no. Sayang pulak rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nakkan kelainan..boleh je cuba ni kak... :D

      Delete
  3. wowwwwww nmpk mcm best je. di brunei mcm belum ada Flyboarding ne..

    ReplyDelete
  4. coolnya main benda ni! Tengok gambar un rasa macam best. dia lebih kurang macam main hoverboard ke nak kena imbang? hehe.

    ReplyDelete
  5. suka aktiviti camni tapi harganya Sallyyyy :D haha kita masuk wishlish je la dulu.

    ReplyDelete
  6. Sukan camni harga memang mahal kan Sally :D Mujur siqah takut nak buat ni, hehe. Rasa nak g lepak kat PUtrajaya pulak, nak tengok orang yang main sukan ni ;D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!