Cook Up A Storm now at GSC Cinema!

2:39:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Cook Up A Storm?

Apa benda pulak la ni kan? Sebenarnya kekasih hati pengarang jantung punya movie terbaru dah ada kat pawagam berdekatan korang..hahahaha...Sape lagi kalau bukan Jung Yong Hwa kan?

Disebabkan semalam merupakan Hari Thaipusam, dan movie baru selalunya released pada hari Khamis..jadinya harini la merupakan tayangan pertamanya...Tahun lepas Yonghwa mmg busy dengan penggambaran movie dan juga drama terbaru dia...tapi tahun ni la baru released...Sally belum tgk lagi...tgk la esok lusa ke kalau sempat nak tgk..hihihi


Cook Up A Storm

Language: Cantonese
Subtitle: Chinese / English
Genre: Comedy
Running Time: 97 minutes
Director: Raymond Yip
Cast: Nicholas Tse, Jung Yong Hwa, Tiffany Tang, Michelle Bai

You Might Also Like

10 comments:

  1. Wah, yong hwa dah berlakon kat hongkong pulak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak...even tak guna suara dia pun xpe laa..janji dia yg berlakon! hahaha

      Delete
  2. Yong Hwa pandai cakap cantonese ek?
    waah kat sally kalau pasal abang yong hwa dia laju je tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan guna suara dia laaa..hmmm...tu je tak best kalau artis Korea nak berlakon kat luar... T-T

      Delete
  3. Pergh mesti best, dah tengok ke kak Sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak belum tgk lagi...tgk la esok lusa ke kalau sempat nak tgk..hihihi

      Delete
  4. klu yong hwa tu...
    sally mesti la pergi kan...

    ReplyDelete
  5. Baru ni ada kawan ajak tengok cerita ni tapi laju laju tolak. Hahah. Tak kena dengan jiwa 😂

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!