Tuesday, February 28, 2017

Ber'Gomonae' dengan Blogger Ainim Rashihah


Kalau dah mmg kaki makan, mmg asal jumpa je makan...kalau lepak pun makan...kalau nak meeting pun kena makan...Jadinya Sabtu lepas Sally jumpa dengan blogger Ainim Rashihah makan!

Sally sebenarnya dah lama tak jumpa Anim...takde la lama macam bertahun ke ape kan...last jumpa pun masa dia dengan kembar dia datang jumpa Sally, sebab nak collect barang yang kirim masa Sally ke Korea...November lepas....


So, dah 2 bulan kira lama la jugak kan? Selalunya kalau jumpa Anim...mmg akan food hunting kat kedai makanan Korea...sebab makanan Korea tu dah macam sebati dengan kami laa kekdahnya...So, macam biasa kalau makan makanan Korea mmg Sally akan ke Gomonae..

Seronok sebenarnya sambil makan...sambil bercerita...macam-macam benda yang nak dikongsi bila jumpa..hahahaha...itu belum masuk pasal gosip...tapi takde la cerita pasal benda yang jahat-jahat pun...cuma berkongsi pasal kehidupan masing-masing...yela...bila dah meningkat dewasa, makin banyak tanggungjawab yang akan kita hadapi...

Kalau nak tgk lebih lanjut, boleh SUBSCRIBE YouTube channel Sally...Sally ada upload video kat sana..hehehe..

Link blog Blogger Ainim Rashihah : ainimrashihah.blogspot.my

7 comments:

  1. Alaaaa sedapnyaaa. Kena try lah pulak lepas ni. Hahaha!

    ReplyDelete
  2. bila gamaknya nak rasa makanan korea ni...

    ReplyDelete
  3. amboi..makanan tidak boleh dipisahkan dgn dik sally nie.. :)

    ReplyDelete
  4. Kalau nak banding kat tingkat atas sekali, memang Sha lagi suka Gomonae ni. Especially sebab gochujang pun dia tak kedekut. Haha

    ReplyDelete
  5. Fiza tak pernah ke sini lagi. Nanti ada masa nk cuba jugak lah..

    ReplyDelete
  6. ehem ehem....kita menjenguk awak kt sini. hahah

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum sally...wah nampak mcm sedap jer ni...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!