Saturday, January 7, 2017

Review PACKage - Monthly New Feet Pack


Hello! Haritu Sally ada review pasal Holiday Body Box from Althea kan...? Jadinya harini Sally nak kongsikan dengan korang salah satu item yang ada dalam box tuuu...Sebenarnya Sally jarang guna any foot pack...Hahahaha...sebab pemalas kan...tapi ni dah ada...kita guna jela...


PACKage - Monthly New Feet Pack ni diperbuat daripada minyak buah oren yang mana mmg terkenal sebagai elemen yang paling bagus untuk membuang sel kulit mati..Lagipun, cara dia mudah je pun...cuma pakai macam kita pakai stokin...lepas tu biarkan dalam 60 minit kemudian bilas...


Sel kulit mati akan mula keluar selepas 4-5 hari...



Ini kesan selepas 3 hari Sally gunakan PACKage - Monthly New Feet Pack ni...Jangan risau sebabnya tu mmg sel kulit mati dan kita boleh cabut...Senang je...lepas tu boleh bilas dan korang akan dapat kaki yang baru! Hehehe..bukan la baru means kulit yang baru dan lebih lembut dan licin...Sally mmg suka betul pakai benda ni...lepas ni nak beli lagi dan lagi!

10 comments:

  1. bestnya produk ni sally.. akak mengerutu dekat tumit. hahah boleh buang benda nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best kak...kaki jadi cantik je sbb dh lembut

      Delete
  2. Wahh menarik ni....tq dear :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Tak pun...sbb tu mmg sel kulit mati..cabut je mcm biasa...

      Delete
  4. fuyooo, makin centiksss lah kaki hakak sally lepasni hehehe!
    sibodohjangankacau.blogspot.com

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!