Original Thai Milk Tea dekat Cha Tra Mue, Berjaya Times Square.

8:43:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments


Sally tak tau la korang, tapi Sally mmg peminat teh...terutamanya Teh Ais la kan...selain daripada kedai mamak punya, Sally suka minum yang Thai punya...mesti korang pun biasa jugak minum kan...Teh Thai ni beza sikit daripada rasa dia tu macam ada caramel pun ye jugak...


Masa jalan-jalan kat Berjaya Times Square...jumpa kedai ni...daripada jauh dah boleh bau teh dia tau...hahahaha...Sally pun terpedaya...terus berhenti beli jugak walaupun baru je lepas makan, siap minum kopi lagi masa tuuu...kedai ni mmg menggunakan teh yang dibawa terus daripada Thailand dan ada jugak dijual yang masih raw dan jugak yg instant...


Selain daripada Thai Milk Tea, ada jugak Green Tea, Black Tea dan macam-macam lagi laa...Sally mmg suka kat Thai Milk Tea, jadinya mmg yang tu jela kan dalam fikiran...selain daripada jual air...ada juga jual roti bakar kat sini...lebih berbaloi add-on roti tu lepas beli air...jimat sikit...


Muka marah ada orang jalan masa nak wefie..hahaha


Kalau korang ke Times Square, boleh la cari kedai ni kat tingkat dua...ada dekat-dekat dengan area restoran Big Spoon dan Boat Noodle :)

You Might Also Like

4 comments:

  1. amboi....
    budak sorang nie....

    ReplyDelete
  2. alia prnah rasa perisa green tea punya, sedap!

    ReplyDelete
  3. Sukanya tengok muka orang yang minum tea...

    ReplyDelete
  4. Comel jak muka² adik semua ni...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!