2NE1 tinggalkan peminat dengan lagu terakhir "Goodbye".

12:11:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


Harini nak share pasal dunia KPOP laaa...Walaupun Sally ni peminat kipas susah mati kepada CNBLUE, tapi Sally mmg suka kepada kumpulan-kumpulan lama yang lain macam 2NE1, 2PM, BIG BANG, SUPER JUNIOR dan lain-lain laaa...

Awal Januari yang lepas, YG Entertainment dah pun memberitahu yang 2NE1 akan dibubarkan...Selepas pengunduran diri Minzy pada awal tahun lepas, kini 2NE1 akhirnya akan berpecah dan masing-masing akan meneruskan karier sebagai penyanyi solo...

Sebelum mereka dibubarkan, 2NE1 akan keluarkan single terakhir mereka, "Goodbye" sebagai hadiah kepada peminat mereka. Park Bom, Dara dan CL telah pun selesai recording muzik video untuk lagu ni jugak...

Good luck 2NE1.

You Might Also Like

8 comments:

  1. Replies
    1. Cantik, kulit pun putihh mulusss je..haha

      Delete
  2. bukan YG entertainment ke kak? hee tak sabar pulak nak tgk last mv diorang ni nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes..yes..Tashira...Typo melampau ni..hahaha..thanks sbb tegur!

      Delete
  3. Ehhh 2NE1 dah under JYP ke?? Dah lama sgt x amik tau hal kpoo ni... Igt 2NE1 under YG,..n skg nk bubur? How time flies..


    spitoutkata.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nope nope..my bad...selalu tertukar JYP & YG! (¬‿¬)

      Delete
  4. Alaaaa confirm berpecah dah eh.. Huhu. Paling suka lagu Come back Home :) Looking forward to their Goodbye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedih kan...tapi tu la risiko once dorang start as a solo artist.. Huhu

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!