Tajuk : Tanpa tajuk.

12:30:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments



Plastic..! Hypocrite....! Pernah dengar...?
Mesti pernah punya...sebab kita selalu dikelilingi orang camni...bukan nak cakap kita ni perfect...tapi pada satu-satu masa mesti akan ada juga yang spesis macam ni....well, I am not perfect though but I'll try to be as transparent as I can without trying to be fake...

Dalam hidup ni, kalau kita nak orang buat baik kat kita, kite kena la belajar buat baik jugak dekat orang lain...jangan harap orang hormat kita tapi kita tak pernah ada inisiatif untuk hormat org lain...peringatan utk diri sendiri jugak...

p/s : not in the mood 😔😑

You Might Also Like

4 comments:

  1. Yup...kalau kita bagi orang seposen kemudian bangga melampau..jangan harap orang bagi kita seringgit sengan senyuman paling manis..begitulah ibaratnya..jadi buat baik walau sedikit tapi ikhlas inshaAllah berganda balasannya nanti..

    ReplyDelete
  2. Alooo kenapa ni Sally. Moga semua baik baik aje okehh :)

    ReplyDelete
  3. Sally dirundung duka hari ni :( Hope awak okay je di sana sally.

    ReplyDelete
  4. jgn dikau berduka wahai adikku...
    manusia begitu laaa...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!