Hadiah birthday dari kawan blogger.

12:59:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Alhamdulillah...semalam genap umur Sally menginjak ke 26 tahun...Syukur sangat kerana diberikan kesihatan yang berpanjangan walaupun diduga dengan macam-macam dugaan..tapi itulah kehidupan kan?

Cut cut cut! Apa ni...nak cerita pasal benda happy tetiba boleh emosi pulak..hahahaha...ok laa...macam umum dah tau, semalam merupakan hari lahir Sally...takde la excited mana nak celebrate atau tunggu hadiah ke kan...tapi dapat surprise daripada dua orang kawan blogger yang bagi hadiah...syukur laa kan...takkan nak tolak!


Sehari sebelum, Sally ada jumpa dengan blogger Ainim Rashihah dan kembar dia...Kebetulan sebenarnya nak pass barang yang Anim dengan Ain kirim daripada Korea..hahahha..tak tau la pulak dorang rancang nak celebrate + bagi hadiah sekali...

Rasanya mungkin sebab Sally suka gila dengan kopi...pasla tu la Anim belikan mug kot! hahahaha...plus dapat satu notebook kecik yg ada huruf 'S'...So, kiranya mmg Sally punya la kan?


Hahahaha...Jangan pertikaikan pasal hadiah daripada blogger Faizah Azmi ni...Panjang gila musabab segala benda yang ada dalam plastik ni...hahahaha...Delivery by hand by abang despatch okay! Hahahaha...Btw, Sally rasa Sally dengan Fee memang selalu main hantar barang macam ni...masing-masing suka buat surprise kononnya...hihi

Hmmm...Thanks kepada dorang berdua yang susah payah bg hadiah...Lama sangat dah sebenarnya takde dapat hadiah...kadang-kadang dah meningkat dewasa ni...benda-benda kecik macam ni mmg takde nak ambik kisah sangat..but still, Sally suka bagi orang hadiah...Kadang ada balasan, kadang tu takde...tapi takpe...kita bagi ikhlas...Jadinya anggap jela rezeki kat orang tersebut...

You Might Also Like

10 comments:

  1. wah..banyaknya dapat hadiah..syok eh...happy bday sally..

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday Sally..
    Semoga sentiasa dalam rahmat Allah..

    ReplyDelete
  3. eh baru lah gojes suka surprise2 ni. HAHAHHA.
    Ya ampun, macam malu gila bila nampak gojes tu. hahaha. cencored sikit lain kali. kahkahkahh. Happy Birthday akak!!

    ReplyDelete
  4. Cantikk lah mug tu. Eehehe. Happy Belated Birthday Sally !

    ReplyDelete
  5. hepi besday belated sis:)... Allhamdulillah... cantik mug tu

    ReplyDelete
  6. mug tuuuh cantik ^^ makanan tuuh best boleh kenyangkan perut .. hoho

    ReplyDelete
  7. wah bestnya..paling best note book tuh..siap ade huruf S lagi. hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!