Watan Fried Kuey Teow, woohooo~

9:30:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments



Kuey teow je pun...apa yang nak review kan?

Tapi ni Sally nak share jugak dengan korang...Kalau korang kebetulan lalu kat Ampang atau spesifiknya kat Taman Watan, Sally suggest korang cuba fried kuey teow abang ni...Sally mmg suka gila makan...walaupun hakikatnya dia sama je macam kuey teow goreng yang lain, tapi ada special sikit la kat Sally...mungkin jugak sebab dia goreng panas-panas, tu yang buat Sally suka makan kot..hahaha


Kalau la korang ada kat area berdekatan, boleh la cuba...Landmark kedai ni, tepi jalan lepas daripada padang tuu...btw, ada jual sate jugak tau...itu pun sedap!

You Might Also Like

19 comments:

  1. singgah pagi jumaat...
    nasib baik akk buka duduk berdekatan...hihi...
    kalau tak..hai..berlobang poket...hari² makan luar..hihihi

    ReplyDelete
  2. Macam sedap hehhe ni kalau taruh lada..fuhh sedap!

    ReplyDelete
  3. Eh eh sama pulak entry kita hari ni. Hahaha. Dapnyaa kuey teow :D

    ReplyDelete
  4. Sedaaapnyaa koteow,goreng, tambah tambah kalau pedas .. yummmy yummmy

    ReplyDelete
  5. Hai...tengok gmbar pun da terliur kak

    ReplyDelete
  6. Wah... Favourite ni... Nmpk sedap....

    ReplyDelete
  7. hemmm...Memang sedap ni wantan meee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baca tajuk entri je ke? cerita pasal kuey teow ni..datang mana pulak wantan?

      Delete
  8. Mak aii terliurnya tengok. Kite slalu beli yang goreng2 macam ni kat pasar malam je, sebab murah dan sedap.hahah

    ReplyDelete
  9. agak2 boleh lawan hok kat taman bukit angkasa, pantai dalam tak ?
    kat situ pun sodap.. special price lagi tauuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak, Sally tak pernah rasa yang tuu...selalu kalau pi area sana makan Nasi Ayam je..huhuhu

      Delete
    2. Saya dah lama tak ke sana Sally. Tak tahulah wujud lagi ke tak gerai tu. Hehehe..

      Delete
  10. wahhh nampak sedap , tapi malangnya bukan dekat penang huhuhu

    ReplyDelete
  11. sedapnya kelihatan...salam kunjungan blogger Sabahanan

    ReplyDelete
  12. hari tu, ada tengok carta 10 char kuey teow kat astro..top 1 - fried kuey teow gak, lupa pulak kat mana..nampak macam sedap! terliur..hehe

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..moga sntiaa diberikan kesihatan yg baik...

    ReplyDelete
  14. adoiii kenapa saya perlu tengok entri ni di 11:53PM dengan perut yang agak kosong? kenapa?! hahahaha. telan air liuq tengok kuey teow watan ni hmmm :(

    ReplyDelete
  15. Nampak macam sedap jea kueh tiaw tue

    ReplyDelete
  16. Jarang jejak ke area Ampang..kalau tak boleh gak usha2,nak try...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!