Secawan Latte.

4:34:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments



Gagah kan buat latte sendiri kat rumah, sebenarnya Sally baru dapat Nescafe Gold Blend Barista machine kat rumah...jadinya kaki kopi macam Sally ni 24/7 menghadap kopi sampai dari excited terus jadi sawan kopi..hahahaha

Nescafe Gold Blend Barista ni terbaru daripada Nestle dan Nescafe, tunggu tau Sally review machine ni nanti..okay?

I like to sit down, relax, have a cup of coffee on the terrace and read a book.
I like to travel the world - and I'm so lucky to see so much things through traveling.

You Might Also Like

10 comments:

  1. bestlah dapat machine sebijik terus kat rumah. huhu.

    ReplyDelete
  2. Hi memang best kalau minum kopi di petang ini(>.<)Sertai Segmen tonton lagu sudah ku tahu versi ucing :cool:

    http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/09/segmen-tonton-sudah-ku-tahu-versi-ucing.html

    ReplyDelete
  3. Wahhh... Tak sabar nak tunggu review... Samalah kita, peminat kopi @ nescafee

    ReplyDelete
  4. Mesin buat latte? Wowww! Bestnyaaaa! Latte favourite siqah! Nanti review okay sally :)

    ReplyDelete
  5. untung sally, kak ana dapat gak invitation tu ritu tapi tak ada rezeki nak join :(

    ReplyDelete
  6. dulu kannn, saya tak tahan langsung dengan sebarang kopi T_T ke tandas selalu dibuatnya.

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  7. Waaa.. Nmpk sdap. Tp kita xleh minum. Mau x tdo mlm, sakit kpla..

    ReplyDelete
  8. Laki ahkak sukalah ni....Ahkak kalau minum tak le pekat pekat kang ada pulak yg pening

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!