Main jigsaw puzzles online di JS Puzzle

9:56:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


Jigsaw Puzzles, dah lama dah tak dengar kan...Sally pun ada la jugak minat main jigsaw puzzles...ada masa mmg pandang je 24 jam, ada masa biar tepi pintu jadi hiasan...hahaha...Sally mmg ada beberapa koleksi, tapi macam biasa la kalau ada benda yang kecik-kecik comel ni..mudah sangat pieces tu nak hilangkan diri...

Kan best kalau boleh main jigsaw puzzles online?


Haa...jangan tak tau, Sally mmg jumpa satu website yang kita boleh main jigsaw puzzles secara online..tak perlu risau dengan kepingan yang hilang, main je sampai habis..lepas tu yang syoknya, korang boleh pilih ikut selera korang..nak besar ke nak kecil ke nak berapa keping pun boleh pilih...Nak pilih bentuk jigsaw puzzles pun tak ada masalah....


Kat dalam website ni ada macam-macam jenis gambar, korang hanya perlu pilih yang mana korang berkenan...Kalau nak bagi anak-anak main pun lagi bagus, sebabnya tak payah risau ada kepingan yang hilang dan rumah pun takkan bersepah..kan?

Lagipun kita boleh main 2-3 jigsaw puzzles sehari mengikut mood, takde la lepas rasa nak berhenti nak kena kemas, lepas tu nak main kena angkut lagi bawak keluar pulak...


Semua pilihan jigsaw puzzles akan bertukar setiap hari...Kalau korang nak main "free and easy" pun boleh atau kalau nak main dengan ada kiraan masa pun boleh, dah ramai yang main tau dan kalau nak thrilled sikit, Sally cadangkan korang guna yang ada masa tuu...mmg berdebar nak siapkan satu-satu!


Macam ni la contoh jigsaw puzzles yang akan korang main selepas korang decide ikut preference korang, macam Sally...Sally rasa 36 pcs pun dah haru biru nak kejar masa main benda ni tapi as long as korang fokus..mesti okay punya laaa...Kalau nak cuba jugak, g website tau..

You Might Also Like

9 comments:

  1. nasib baik kat office tak boleh bukak..kalau tak,dah lama main ni..bhahaha....

    ReplyDelete
  2. Oh... yg ini anak kakak pun suka main Sally
    Khusyuk sampai sunyi-sepi rumah dibuatnya.

    ReplyDelete
  3. salam jumaat...
    kak nieyl singgah sini...
    akak pun suka..penah ade yg lebih 1000pcs..

    ReplyDelete
  4. wah menariknye...jap nak cuba...

    PS : Baw bunga erk...bestnye...api sayang nak gunting gambar bunga ros tu...sangat cantik...

    ReplyDelete
  5. memang terbaik la. Da ada online jimat lerr tak pyh beli n x bersepah rumah or hilang cebisan cebisan puzzle. huhuhu. Satu kepuasan bila dapat settle kan puzzle ni =)

    ReplyDelete
  6. uji minda dan kecekapan.. nak try jugak lah..

    ReplyDelete
  7. Waaa. Best.. Dlu msa zaman kje, mmng smpat la nk lyan klau ada free.
    Mmng menguji.. Tapi seronok

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!