Kumpul koleksi DreamWorks® “Trolls® Magnet” di 7-Eleven

4:25:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Trolls? Haaa! Kalau korang nak tau...DreamWorks Animation kembali dengan sebuah lagi filem animasi terbaru, Trolls yang bakal ke pawagam pada 4 November. So, sebabkan adanya filem ni, 7-Eeleven telah berkolabrasi denganpihak DreamWorks® untuk keluarkan fridge magnet edisi terhad ni...

Kempen ni bermula daripada 13 September sehingga 7 November, tapi jangan risau sebab masa untuk korang redeem bermula daripada 13 September sehingga 14 November..Ada extra masa seminggu tau nak redeem...


“Trolls® Magnet” ni comel tau...Sally dah ada dua..hahahaha...kalau korang nak tau, ada 15 jenis “Trolls® Magnet” yang boleh korang kumpulkan...dan yang penting sekali, cara dia mudah je...dengan setiap perbelanjaan RM5, korang ada dapat sekeping sticker...dan lepas tu...kumpul je sampai jadi 12 keping sticker dan redeem! Suka tengok Poppy & Branch, comel gilaaa laaa! Hahahaha...Tak sabar nak dengar suara Anna Kendrick dalam ni...


Kalau korang nak thrill lagi, boleh join "Show Your Trolls Colour", mudah je cara dia..Korang hanya perlu berpakai macam karakter Trolls yang paling korang minat, amik gambar dan upload ke Facebook Page 7-Eleven...dan korang berpeluang untuk menang Go Pro Hero 4!
 Ok, dah..jangan tunggu lagi..lepas ni pergi la kat 7-Eleven dan kumpulkan sticker okay...kalau tak nak, bagi dekat Sally..I'm happy to have it! Hihihihi...Maklumat lanjut korang boleh ke laman web rasmi www.7eleven.com.my atau ke Facebook: 7ElevenMalaysia

P/s : Kalau cashier lupa nak bagi, jangan segan-segan mintak tau..hihi

You Might Also Like

15 comments:

  1. wah cantiknya magnet... TQ sally, satgi kita pi serang 7-11... hahaha

    ReplyDelete
  2. comel macam katon the smurf je.. ke memang diorang?? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak...ni bukan smurfs...yg ni throlls...org kerdil tuu

      Delete
  3. Alahai, comelnya..
    Siap ada mystery magnet lagi..

    ReplyDelete
  4. rajinnya Sally main kumpul2 sticker.

    ReplyDelete
  5. Haaa fe selalu tau kumpul sticker ni. Bila nak redeem, SEMUA HABIS! Sakit hati. Pastu terpaling sakit hati bila cashier macam kedekut gilaaaaaaaaaaaa nak bagi sticker. Macamlah dia punya -.-'

    ReplyDelete
  6. Menarik ni! Nanti nak pergi 7e la..

    ReplyDelete
  7. Says manage dapat 3 mystery magnet, tetapi 2 tak cantik, Hanya satu banyak cantik,

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!