Shopping dari serata dunia dengan EzBuy

3:43:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Kaki shopping online sure suka teroka website baru kan...Sally jumpa dengan EzBuy masa mencari stok Loz Block yang macam Sally selalu update dulu...sebenarnya dah lama sangat Sally tak beli stok Loz Block sejak-sejak dah busy dengan kelas dan kerja hakiki ni kan...Ok laa...back to topic, kita nak cerita pasal EzBuy...

Korang tau ke EzBuy ni apa?


EzBuy ni sebenarnya sebuah portal membeli belah daripada serata dunia...yang best nya sebab korang boleh cari macam-macam benda kat sini...daripada sekecil-kecil benda sampai la sebesar benda macam perabot dan sebagainya...

Kalau korang nak cari pakaian lelaki atau perempuan, mainan kanak-kanak, kasut, beg, aksesori, barnagan kelengkapan rumah, barang-barang mekap dan kecantikkan, barang-barang sukan, kelengkapan dan aksesori kereta, barangan alat tulis dan telefon pintar serta tablet pun ada...Pendek kata semua benda yang korang nak beli ada kat portal ni...

JOM SHOPPING DI EZBUY!

Mudah je nak shopping dengan EzBuy...Korang hanya perlu daftar, dapatkan username dan password, dan wallahhh..korang dah boleh mula shopping...Macam yang korang tau, bila shopping online daripada luar negara ni mmg kos penghantaran tu akan sedikit mahal...Jadinya, Sally cadangkan korang cuba gunakan PRIME.

Apa pulak servis PRIME ni?


EzBuy Prime Services information, please refer here: http://bit.ly/29RgV6v

Macam yang korang tengok kat banner tu, korang boleh beli macam-macam benda dengan hanya kos penghantaran RM8.80...Besar mana pun parcel korang tetap harga RM8.80..Macam mana nak dapatkan PRIME, korang kena baca dekat link yang Sally bagi tuu...

atau...kalau korang nak yang lebih cepat dan mudah, korang boleh je gunakan code: EZJUL15 untuk melayakkan korang dapat diskaun 15% untuk kos penghantaran..Haaa...dah takde alasan kan kalau nak cakap kos penghantaran mahal...

Haaa! korang tunggu apa lagi, jangan lupa daftar sekarang dan dapatkan voucher RM15 bila korang mendaftar kat link ni (http://bit.ly/EzbuyRM15)..Siapa nak bagi RM15 macam tu je untuk kita shopping..kan?

WEBSITE : http://bit.ly/29WvpBp

p/s : Sally dah restock stok Loz Block, tak sabar nak main lego lagi! hahahahaha...

You Might Also Like

7 comments:

  1. menarik.. boleh try ushar brg2 kat sini..

    ReplyDelete
  2. Ini kalau saya dah kerja dan duit pun berkepok-kepok, memang rambang matalah nak membeli dekat ezbuy ni. =D

    ReplyDelete
  3. oo ada website shoping baru eh.. first time juga dgr namanye tu.. boleh la try2 tgk barg dkt situ..

    ReplyDelete
  4. First time dengar sally. Tak tahu sangat kalau website online shopping. Kat IG or FB je biasa kalau nak online shopping pun. Hehe. Tq for sharing.. Habislah melayang nie kalau dah start jenguk website nie pulak 😅😅

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!