Cheese Naan sedap di Kuala Lumpur; RSMY!

10:03:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments


Rasanya kalau cakap pasal Cheese Naan sedap di Kuala Lumpur mmg takkan terfikir yang lain...mmg RSMY akan terjah ke kepala...RSMY mmg terkenal dengan cheese naan yang penuh, melimpah dengan cheese..yang penting sekali guna cheese Mozarella okay! Main tarik-tarik sampai langit! hahahaha...okay, Sally melawak jer...


RSMY ni ada beberapa cawangan di Kuala Lumpur ni...yang Sally pergi ni branch yang ada kat Medan Tuanku..Branch yang lain ada jugak macam kat Danau Kota dengan Masjid India..

Selain daripada cheese naan, RSMY ni pun ada juga sediakan Nasi Biryani...Haritu ibu cuba Nasi Biryani Udang Merah...udang dia pedas wehhh tapi sedap! Nasi Biryani Kambing pun sedap jugak...Range harga dalam RM12 - RM19 ikut lauk yang korang pilih...tapi jangan tamak sebab portion besar tau!



Dah la pasal biryani...Sally nak cerita pasal roti naan dia pulak...Syok wehhh...makan panas-panas...cheese dia boleh main tarik-tarik...layannn!



Sally punya favorite macam biasa laaa...mesti Garlic Cheese Naan...dengan extra cheese eh..hahahaha...jangan persoalkan kenapa lelemak Sally makin berkembang dengan gembiranyaaa..hahahaha...Kalau makan cheese naan ni boleh je nak makan kosong macam tu ataupun padankan dengan pilihan kuah yang ada....antaranya:




Ayam Tandoori, Keema, Chicken Magesh, Lamb Shank, Kambing Kerayi dan macam-macam lagi...semuanya sedap...tapi lagi sekali la Sally cakap, jangan tamak sebab portion besar tau! Kongsi la baru syok makan! Hehehe...


Kalau korang ada di KL atau sekitarnya, atau kalau korang teringin nak makan cheese naan, Sally cadangkan korang kunjungi RSMY dan rasai sendiri...tapi kalau korang bukan peminat cheese, sangat la rugi! Hehehe...

PROMOSI

Raikan harijadi korang di RSMY dan dapatkan 50% DISKAUN dalam satu resit.

You Might Also Like

6 comments:

  1. Erghhh minat cheese ! Sangat2 ! garlic cheese naan pun feveret Sha sangat lepas tu kehausan melampau .. hahhaa... tenkiu Sally update, nasib baik dah kenyang so tak meratapi nasib sangat..lulz

    ReplyDelete
  2. takpelah kami makan cheese nan kat tempat lain lah.. takkan jejak kulompor lagi dah kot. huhu.. hai cik sally, ape kabor? hihi..

    ReplyDelete
  3. Salam..Morning...
    nieyl singgah pagi...🌹

    ReplyDelete
  4. alamak...tertekan pulak...
    tak abis komen lagi...hahaha...
    akk suka cheeseeee!

    ReplyDelete
  5. terliur gambar tu..tp kat KL je ke?
    malas nak tempuh jem la..huhu..

    awak, jom join GA pertama saya :)
    http://thesecretsofleonerz.blogspot.my/2016/08/august-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. amboi dia punya cheese...bikin perut ni berkeroncong

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!