Cara nak kurus dengan cepat guna serum dan 'fat burner' dari Mince MX

11:30:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


CARA NAK KURUS DENGAN CEPAT | Haaa..baca je pasal benda kurus, menduyun orang nak baca kan..Harini Sally nak share dengan korang satu produk yang bagi kita kurus dengan cepat. Nak tau ke tidak..?

MINCE MX, merupakan produk pertama di Malaysia yang menggabungkan formula pembakaran lemak secara dalaman dan juga luaran. Dibawah MINCE MX ada jus yang membakar dari dalam dan juga booster hot serum yang membakar lemak dari luaran. Formula Thermo Fat Burner yang terkandung jus ini selamat dan tidak akan ada kesan sampingan. Jus ini juga mempunyai formula Advance Detox, yang pantas menyingkirkan sisa toksin.


Bahan-bahan dalam MINCE MX Juice (perasa mangga)

Di dalam MINCE MX JUICE ada terkandung Garcinia Cambogia, Guarana, teh hijau, L-Carnitine, Rasberry Ketones, Halia Bara, Flax Seed, white kidney beans, Oligofructose, ekstrak buah zaitun, stevia dan jus buah mangga.

1. White Kidney Bean - Carbo-blocker
2. L-Carnitine - Energy Booster (menukar lemak kepada tenaga dan mempercepatkan proses bakar lemak)
3. Oligofructose - Dietary Fiber Prebiotic yang mengekalkan tenaga, stimulate minda supaya kekal kenyang, dan kurangkan keinginan makan dan pengambilan kalori.
4. Buah Zaitun - Berfungsi sebagai anti penuaan


FUNGSI UTAMA MINCE MX JUICE :
~ Turunkan berat badan dengan cepat dan selamat
~ Membakar lemak
~ Detoks yang selamat
~ Membekalkan tenaga sepanjang hari
~ Kurangkan selera makan dan rasa lapar
~ Agen anti-penuaan
~ Meningkatkan metabolisma badan
~ Melancarkan peredaran darah dan gebukan kulit

CARA PENGAMBILAN:
Mudah sangat, hanya ambil 10-20ml setiap pagi, 30minit sebelum makan (pastikan perut kosong)
*Bagi yang ada gastrik, 1 jam selepas makan

Untuk kesan yang lebih optimum, ambil lagi 10-20ml pada sebelah malam sebelum tidur

SERUM pula boleh digunakan dimana-mana permukaan badan yang ingin dikecilkan atau yang mempunyai lemak kekal seperti peha, lengan, perut; 1-2 kali sehari. Jika korang bersenam, boleh guna sebelum korang buat aktiviti..

**Ibu yang sedang menyusukan (kecuali selepas bayi berusia 100 hari) dan mengandung tidak boleh menggunakan produk ni.


MINCE MX Juice dijual dengan harga RM110 dan SERUM pula dengan harga RM70 (Tambahan RM5 utk setiap produk di Sabah dan Sarawak) tapi skrg ada promosi tau, korang boleh dapatkan dua-dua produk ni dengan harga RM110 SAHAJA!! (RM115 di Sabah dan Sarawak)

Sebarang pertanyaan atau nak order boleh hubungi :
Hotline : 012-515 7396 / 011-3323 2919 / 017-848 0547
Info : www.cergasmenawan.com
Facebook : Clear Herbs
Website : www.clearherbs.com.my

You Might Also Like

7 comments:

  1. wowwww bagusnyer..sally belanja sebotol pls ekekeke

    ReplyDelete
  2. Waaaa bestnyaaa...kalau perasa mangga boleh la telannnn

    ReplyDelete
  3. Sapa yg takmaw kurus kan? Hahaa. Jom kurus sama sama! 😉

    ReplyDelete
  4. boleh try ni kak. manalah tau kurus ke sebelum tahun depan? hehe

    ReplyDelete
  5. salam..
    hi cik sally =)

    wahh..cam best ni..dah la tgh cri prodk utk turunkn berat ni..ngeee =D
    tq share cik sally..nk g usha jap

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!