Sunday, August 28, 2016

Autumn in Melbourne 2016 | The Arch




SubhanAllah!


Dalam banyak-banyak tempat semasa ke Great Ocean Road, Sally paling terpegun dengan The Arch...tapi jangan tertukar London Arch (dulu dikenali sebagai London Bridge), juga antara tarikan yang ada di sekitar Great Ocean Road ni...The Arch located just 6 kilometres west of Port Campbell.





Kalau la korang boleh tengok masa ombak tengah menghempas ke batu-batu tu...serius Sally cakap mmg sangat cantik! Jujurnya Sally suka sangat dengan The Arch ni berbanding yang lain-lain...Macam Sally sellau cakap la kan...Sally mmg agak obses dengan laut...hahahaha...kat sini sangat sejuk dan angin kuat, jadinya Sally sarankan korang hati-hati kalau ada kat sini...takut kang melayang pulak...

5 comments:

  1. cantiknya..nak poskad lagi la cmni..hahaha

    ReplyDelete
  2. awak obses ngan laut..
    akk takut laut..huhuhu...
    klu takat pantai tu boleh lagi laaa...hihihi

    ReplyDelete
  3. alahaiii..cantiknya kan...klu lah dapat ke sana

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!