Travelogue ke Melbourne, ada ke yang nak baca?

9:45:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Diam tak diam dah 2 bulan Sally berjalan ke Melbourne...Rasanya macam baru je nak simpan duit, menggila dengan +Siti Yang Menaip pasal itinerary dan macam mana nak ke sana kesini...hihihi...Sampaikan Sally dah sampai Melbourne pun masih lagi kacau dia...mesej setiap hari mintak pendapat, tanya itu dan ini....

Ramai jugak yang bertanyakan pasal trip ni...Sally jujurnya belum sampai mood lagi nak cerita...nak mengarang travelogue ni macam nak tulis buku tau tak? Silap hari bulan kang, ajaran sesat Sally cerita kat korang..hihihi...

 
Korang tau tak sebenarnya Sally tak minat sangat dengan negara-negara Eropah, dan negara Omputih ni...Sally sendiri ada bagitahu dalam entri Rindu Melbourne 200%...Walaupun macam tuu...Sally tetap bersyukur sebab Allah berikan kesempatan kepada Sally untuk bawa ibu kesana...kalau nak harap Sally kumpul duit nak bawak, mmg ibu duduk la kat rumah tu..hihihi

Hihihihi...sebenarnya just nak tau; Travelogue ke Melbourne, ada ke yang nak baca?

You Might Also Like

12 comments:

  1. ADA!!! SAYA NAK BACA!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. tulisla...ada saja yang nak membaca...ingatkan dah ada cerita tapi belum lagi rupanya

    ReplyDelete
  3. Siti yang menaip punya cerita dah baca...tunggu cerita sally pula...Sleamat Hari Raya Sally

    ReplyDelete
  4. nakkk.
    tak dapat pegi Melbourne, dapat baca pun okay jugak

    ReplyDelete
  5. dah lama tunggu entry kak sally ni, haha

    ReplyDelete
  6. Adalah yang nak baca. Saya orangnya :D

    ReplyDelete
  7. nak baca jugak sbb one day nnti nak ke melbourne jgak..hehhe

    ReplyDelete
  8. Tak sabar nak baca kisah sally ni

    ReplyDelete
  9. Saya! Saya! Saya! Tulislah sally. Nak baca entri pasal melbourne. Teruskan tulis eh.. Dah up satu entri je kan 😁

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!