Minyak Herba Asma Mujarab, pastikan asli baru beli.

2:07:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments


Pernah dengar Minyak Herba Asma Mujarab tak..?


Minyak Herba Asma Mujarab merupakan minyak herba yang membantu mengurangkan batuk, lelah, asma...Ianya juga sangat mujarab untuk hilangkan kembung perut, sakit perut, sakit gigi, terseliuh dan lain-lain lagi...Minyak ni sebenarnya dibuat khas oleh seorang pakcik yang dah lama mengamalkan perubatan tradisional kampung, jadinya minyak ni dijamin selamat dan halal. Minyak ni mendapat sambutan yang baik di seluruh Malaysia dan di luar negara seperti Singapore, Brunei, Thailand, Indonesia, Myanmar, Bangladesh dan India.

Sally sendiri gunakan Minyak Herba Asma Mujarab ni...Beberapa hari ni kaki Sally sakit, masuk angin kata orang...letak minyak ni, alhamdulillah jugak berhasil kurangkan bengkak angin tu dan dah surut pun...Biasa la bila dah berbadan besar ni..kaki kecik tu tak dapat nak tampung berat kita..hihihi

Kebetulan kawan satu office Sally pun, mak dia guna minyak ni...Sebabnya mak dia ada penyakit semput dan asma yang "mild"..Katanya mmg agak menjadi untuk emak dia..Emak dia dah takde masalah nak tidur malam walaupun cuaca sejuk...Itu yang membuatkan Sally yakin Minyak Herba Asma Mujarab ni mmg mujarab.


Biasa la, benda kalau dah elok...mesti akan ada banyak saingan...kalau saingan produk lain tu mmg dah menjadi lumrah la...tapi macam mana kalau kita bersaing dengan produk lain, yakni produk tiruan..?

 Bagi mendapatkan Minyak Herba Asma Mujarab yang asli, korang kena pastikan adanya logo hologram yang asli...macam yang Sally tunjukkan dalam gambar tu..Kalau korang nak lebih kepastian atau nak tau sendiri cara logo holgram ni berfungsi, korang boleh buka www.herbaasma.com untuk dapatkan lebih info ataupun tengok je kat video bawah ni...


Kepada korang yang menghadapi masalah seperti batuk, lelah, asma atau sakit-sakit lain...Korang boleh dapatkan Minyak Herba Asma Mujarab, mana tau usaha yang sedikit tapi kita dapat pulih. Lagipun tak salah mencuba, dah banyak testimoni berjaya menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab..InsyaAllah dengan izin Allah, setiap usaha tu mesti ada hasilnya kan?

Kalau korang nak cuba, boleh hubungi nombor Puan Nurul : 017 623 9935 (Owner) atau En. Hafiz : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran) atau boleh jugak tengok senarai stokis dan dealer yang lain dekat akaun Facebook rasmi dorang...Jangan lupa cuba tau!


You Might Also Like

3 comments:

  1. kenapa doraemon tu comel sangat..hehehehe...minyak ni memang bagus..kat rumah perlu ada satu

    ReplyDelete
  2. Tak pernah dengar minyak nie. Alhamdullilah sally jumpa minyak yang sesuai dipakai..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!