Istimewa Ramadhan di Me'nate Steak Hub!

12:57:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


Haaa! Berbuka kat mana harini...?

Ini Sally nak kongsi kat korang menu berbuka di Me'nate Steak Hub sempena Ramadhan ni...Me'nate mmg terkenal dengan hidangan daging yang mmg berbaloi...segala jenis daging dengan pelbagai jenis pilihan seperti Wa'gyu, Angus, Grain Fed, Grass Fed dan lamb ada kat sini...tahun ni Sally dapat menjengah menu Ramadhan yang mereka sediakan...Mohon tabahkan hati semasa membaca ni ye...

Tahun ini Me'nate membawa 3 tema bagi menu Ramadhan mereka, HEAVENLY BEEF, HEAVENLY LAMB & HEAVENLY CHICKEN serta tambahan menu GROUP STEAK!

HEAVENLY BEEF



WAGYU SPARE RIBS (RM400)
Per Set (4-6pax)
Nasi Me'nate dan Wagyu Spare Ribs



SHORT RIBS (RM300)
Per Set (4-6pax)
Nasi Me'nate dan Beef Short Ribs

HEAVENLY LAMB



LAMB SHANK (RM350)
Per Set (4-6pax)
Nasi Me'nate dan Lamb Shank



Credit : www.sayaiday.com
LAMB SHOULDER (RM350)
Per Set (4-6pax)
Nasi Me'nate dan Lamb Shoulder

HEAVENLY CHICKEN



Ini bagi mereka yang tak sukakan daging lembu atau kambing tapi masih lagi ingin merasai keseronokkan berbuka di Me'nate Steak Hub, korang boleh cuba Grill Chicken ni...didatangkan dengan Nasi Me'nate.

Grill Chicken (RM99)
Per Set (4-6pax)



Kalau korang nak tau, kalau korang ambil mana-mana set yang ada ni...korang akan dapat BUBUR LAMBUK ME'NATE, BUAH-BUAHAN, KURMA dan AIR (FREE FLOW)

Tak berbaloi lagi ke macam tu kan?

Nasi Me'nate merupakan nasi yang dimasak istimewa dari dapur Me'nate dengan menggunakan beras basmathi yang diimport khas...

Bubur Lambuk Me'nate



GROUP STEAK (RM80/pax) - Min Order 4pax
Boleh pilih sama ada nak BEEF STEAK @ LAMB CHOP & GRILL CHICKEN
Dapat : Sos, Salad, Coleslaw, Mashed Potato, Aglio Olio @ Nasi Me'nate

Kalau nak ikut harga mungkin ada yang berpendapat agak mahal, tapi quality comes with a price...So, Sally rasa harga kat sini agak murah...Jangan la makan satu set seorang diri..itu mmg la kisahnya mahal kan..hahahaha...Datang dengan kawan-kawan atau keluarga sanak saudara, sure berbaloi!

ME'NATE STEAK HUB
Setapak Branch
Starparc Point, Jalan Taman Ibukota,
Off Jalan Genting Klang, 53300 Kuala Lumpur
Tel : 03-41318121

Ampang Jaya Branch
No 16 Jalan Kerja Air Lama Satu, Taman Shuet Liang,
68000 Ampang Jaya, Kuala Lumpur
Tel : 03-42513460

Wangsa Maju Branch
25 Jalan Delima 12,Wangsa Link, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur
Tel: 03-42513460

HOTLINE RAMADAN
Tel: 019-3911047 / 019-4771047 / 019-2611047
FACEBOOK

You Might Also Like

13 comments:

  1. huhu haritu macam tdk bertegur spaaa jekt yer?? insyAllah kt jmp lagi ye next event hehe thanks for visiting mine yer :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh masak biase dah penah rase kat menate tapi yg ni lain mesti kene try jugak nie!

    ReplyDelete
  3. Dugaan baca entry makanan bulan puasa ni. Hahah ! Sedapnya lahai :)

    ReplyDelete
  4. masya allah..daging die memang buat ailio ngencess uols..
    datang by group memang berbaloi rasnya.. ke nanti makan reramai beghebut plak nanti..hahahaa..

    -singgah sini dari segemen kad raya sally !

    -mrspuex-

    ReplyDelete
  5. Woahhhhhh... Astaghfirullahh... mengancam air liuq... anak tekak sengsara melihatkannya~

    -singgah``^^

    ReplyDelete
  6. memang zety bertabah gila baca post ni.. selamat dah nak berbuka ni, btw, selamat berbuka kak sally !

    ReplyDelete
  7. Amboiiii semua makanan nampak sedap dan menyelerakan...Harga pon blh tahan tu sally..

    ReplyDelete
  8. fuyyo sedapnyaa.. tambah tengok waktu bulan puasa pulak kan.. perut duk berbunyi ni kak sally.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Selalu dengar kedai ni. Tak pernah pergi lagi. One day nak kena rasa gak lah sini..

    ReplyDelete
  10. Perghhh! Bila la dapat makan kat sini.. hehe

    ReplyDelete
  11. Sally lepas Raya nanti Kita set pi sini nak....

    ReplyDelete
  12. ketiga tiga cawangan dekat dgn rumah tapi tak berkesempatan lagi nk try TT_TT

    ReplyDelete
  13. ya allah! ya allah! tak nak nasik, nak ratah segala steak yg ada tu boleh tak..T_T

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!