Monday, May 30, 2016

Weekend date dengan ibu di Alanna's Kitchen.



Kalau dah berdua kan...pergi kemana-mana memang Sally angkut je ibu...kadang tu kesian jugak kat dia sebab sepanjang hari terperuk dalam rumah...Sally pulak kadang-kadang penuh aktiviti dan selalu keluar...Bila dah balik tu nak melayan ibu berborak pun dah takde tenaga..hahahaha...

Kalau orang yang dah biasa dengan blog Sally, mesti dah tau kan lokasi Alanna's Kitchen ni kat mana...Sally rasa mmg Alanna's ni dah jadi tempat melepak wajib bagi Sally...lagipun ada free WiFi kot...syok ape!


Menu wajib Sally kat sini semestinya home-made waffles yang mereka served dengan aiskrim dan coklat sirup yang dibuat sendiri...fuhhh...kalau makan memang terangkat kot...hahahaha...Maafkan saya yang suka makan ni..LOL!

Ini pun signature dish, Spaghetti Carbonara...Sally tak pernah rasa sos carbonara yang sedap macam kat sini...sebabnya tak muak laa...Sally boleh makan dengan penuh gembira...eh, Sally pulak kan...mmg makan tu berpisah tiada..hahahaha...


Ini menu tambahan bila dah berebut dengan ibu makan waffles..hahahaha...kali ni Sally ambil aiskrim Greentea dan Mango...dua-dua sedap dan yang pasti Rasberi tetap menjadi pilihan Sally...huhuhu...Kalau korang berminat nak makan kek, waffles atau nak makan Nasi Arab sekali pun...semuanya ada..

Alanna's Kitchen
No 8, Jalan Pandan Indah 1/23D, Kuala Lumpur, Malaysia
03-9201 7134

7 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!