Weekend date dengan ibu di Alanna's Kitchen.

8:00:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments



Kalau dah berdua kan...pergi kemana-mana memang Sally angkut je ibu...kadang tu kesian jugak kat dia sebab sepanjang hari terperuk dalam rumah...Sally pulak kadang-kadang penuh aktiviti dan selalu keluar...Bila dah balik tu nak melayan ibu berborak pun dah takde tenaga..hahahaha...

Kalau orang yang dah biasa dengan blog Sally, mesti dah tau kan lokasi Alanna's Kitchen ni kat mana...Sally rasa mmg Alanna's ni dah jadi tempat melepak wajib bagi Sally...lagipun ada free WiFi kot...syok ape!


Menu wajib Sally kat sini semestinya home-made waffles yang mereka served dengan aiskrim dan coklat sirup yang dibuat sendiri...fuhhh...kalau makan memang terangkat kot...hahahaha...Maafkan saya yang suka makan ni..LOL!

Ini pun signature dish, Spaghetti Carbonara...Sally tak pernah rasa sos carbonara yang sedap macam kat sini...sebabnya tak muak laa...Sally boleh makan dengan penuh gembira...eh, Sally pulak kan...mmg makan tu berpisah tiada..hahahaha...


Ini menu tambahan bila dah berebut dengan ibu makan waffles..hahahaha...kali ni Sally ambil aiskrim Greentea dan Mango...dua-dua sedap dan yang pasti Rasberi tetap menjadi pilihan Sally...huhuhu...Kalau korang berminat nak makan kek, waffles atau nak makan Nasi Arab sekali pun...semuanya ada..

Alanna's Kitchen
No 8, Jalan Pandan Indah 1/23D, Kuala Lumpur, Malaysia
03-9201 7134

You Might Also Like

7 comments:

  1. sedapnya carbonara. sesetengah tempat kita cepat muak kan

    ReplyDelete
  2. anyooooo sweet nyer mak anak nieee ;)

    ReplyDelete
  3. Akak lg suka aglio olio..hihi...skrg dh Selalu DPT jumpa ibu sally

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!