Wafer sedap daripada Alanna's Kitchen!

4:11:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Masih ingat lagi dengan Alanna's Kitchen yang Sally cerita dulu...alaaa yang jual masakan Asia, menu barat & masakan tempatan tuu...Sally mmg sekarang dah hampir jadi regular customer dia..hahahaha...asalkan ada kek baru je sampai la Sally nanti...



Ni haaa korang...yang ini salah satu item promosi yang diberikan oleh pemilik restoran ni...Sally mmg suka la dengan semua benda yang ada kat restoran ni...Sally suka gila dengan kek yang dia buat...Setiap minggu akan ada kek yang berlainan...semuanya mmg kena dengan selera Sally...


Single Waffle + 1 scoop Homemade Ice cream


Waffle + 2 scoops Homemade Ice cream

Sally paling suka dengan Green Tea Cheesecake dorang...sedap...Madam Kiew pun kalau nampak Sally dia akan terus ke bahagian kek...dah tau sangat Sally nak makan ape..hihihi...Haa! Back to the promotional items, wafer ni akan ada sepanjang bulan ni tau...dan mungkin jugak akan diteruskan kalau mendapat sambutan...Sally dapat rasa dah sebelum dia keluar harituu...hahahaha...nampak tak Madam Kiew sayang Sally..?


Waffle + Mix fruits + 2 scoops Homemade Ice cream

New dessert menu:

1) Single Waffle + 1 scoop Homemade Ice cream
2) Waffle + 2 scoops Homemade Ice cream
3) Waffle + Mix fruits + 2 scoops Homemade Ice cream

Choices of our soft and creamy Homemade Ice cream, served with special chocolate sauce and toasted Almond flake.
Vanilla, Chocolate, Mango, Raspberry & Green Tea

Kalau korang nak tau...resepi untuk buat wafer ni dibuat sendiri oleh Madam Kiew, even sos coklat dia pun dia buat sendiri...dengan kadar 60% pahit...perghhh..nampak tak...well, aiskrim pun harusnya buat sendiri jugak! hahahaha...senang kata everything daripada dapur dia laaa!

Kalau korang teringin nak makan makanan yg manis-manis, nak makan kek nak makan wafer...boleh g kat Alanna's Kitchen...

Alanna's Kitchen
No 8, Jalan Pandan Indah 1/23D, Kuala Lumpur, Malaysia
03-9201 7134
Facebook | Instagram

You Might Also Like

9 comments:

  1. Replies
    1. Mmg sedap! Kalau free nnt cuba la dtg aini Anim

      Delete
  2. Huyoooo sangat mengugat ketenangan iols. Must try ni! =)

    ReplyDelete
  3. ok.. tgk gambar pon dah best... apa lagi klau boleh makan.. untung ler sally blm kluar dah dpt rasakan.. :D

    ReplyDelete
  4. adoiiii dia jamu makanan lagi !!! stress ceq..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!