SR-9 - Formula Nak Kurus, Detox dan Sihat Bertenaga

5:09:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments


Kalau korang yang pernah jumpa dengan Sally, mesti tau yang Sally sememangnya berbadan besar..Kalau nampak Sally kurus tu mungkin effect daripada kamera..hahahaha...Cuba bagi tahu Sally, siapa yang tak nak kurus, tak nak sihat bertenaga?

Sally baru jumpa dengan satu formula baru nak kurus, nak detox dan yang penting sekali kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari...Pada awalnya rasa macam semua produk detox sama sahaja tapi SR-9 ni ada kelebihannya yang tersendiri...



Okay, Sally nak cerita la sikit sebanyak tentang SR-9 ni ye...SR-9 merupakan produk keluaran RBS Network Sdn Bhd yang merupakan satu formula yang dicipta khas untuk mengurangkan berat badan...Macam mana ianya berfungsi..? SR-9 akan bertindak secara khusus pada bahagian lemak yang degil...dan memberikan kita tenaga serta membantu membentuk badan kita supa menjadi lebih tegap dan kental, jadinya lepas ni kita boleh ucapkan selamat tinggal kepada lemak-lemak yang menggelebeh..hihihi...Eh, awalnya nak selamat tinggal dah Sally..?

Bahan-Bahan aktif yang digunakan dalam SR-9

Glutamine - Mengekalkan otot badan
Creatine - Mmebantu menyalurkan tenaga
Protein - Membina otot, hormon, enzim, sel, asid nukleik dan komponen imunisasi badan
Asidamino - Komponen utama dalam pelbagai metabolisma
L-Carnithine - Salah satu asid amino yang paling penting bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan
Fenugreek - Mengawal peningkatan kadar kolesterol dalam badan
Garcinia Cambogia - Membantu mengawal nafsu selera makan
Tribulus - membantu dalam peningkatan hormon testosterone (hormon lelaki)
Catuaba - Membantu memberi nafas baru dalam kehidupan seksual lelaki dan wanita



Cara pengunaan SR-9

1. Tuang 1 sachet ke dalam 150ml air mineral / air kosong dan kacau sehingga sebati
(lebih sedap kalau minum dengan air sejuk dan goncang dalam shaker)
2. Minum 15 minit sebelum mengambil sarapan pagi
3. Untuk penurunan berat badan yang optimum, ambil 2 uncang dan amalkan dalam masa 40 hari
4. Minum sekurang-kurangnya 2 hingga 3 liter (8 - 10 gelas) air setiap hari untuk kesan yang lebih baik

Sally suka minum SR-9 sebab rasanya yang sedikit masam tu...Oh! lupa Sally nak bagi tahu yang SR-9 ni berperisa oren...mmg sedap, bangun pagi terus minum...mmg segar terus mata...Kalau tak sempat nak minum kat rumah, Sally akan minum di pejabat je...

Sally suka minum SR-9 masa Sally ke gym..Hahaha..hello! Ingat kita tak bersenam ke..? Sally akan ke gym 2-3 kali seminggu ikut mood jugak laaa...tapi bermula minggu lepas, Sally akan amalkan penggunaan SR-9 sebelum Sally bersenam, dengan El Nino, dengan panas sebab dalam gym takde penghawa dingin dan bantuan SR-9, mmg basah lencun la walaupun sekejap je kat gym tu!





Info Ringkas Produk SR-9

1. Mampu membakar lemak bagi mereka yang mempunyai kegemukkan lemak tepu dan gemuk air.
2. Membina otot badan agar lebih menarik disamping memberi booster tenaga.
3. Melancarkan sistem pencernaan melalui pembuangan air besar, air kecil dan perpeluhan.(Detox)
4. Sangat sesuai bagi mereka yg menghadapi masalah obesiti.
5. Sesuai untuk lelaki dan perempuan

Kalau nak cerita tentang keberkesanannya, Sally mmg tak dapat la nak tunjukkan testimoni pada diri sendiri lagi sebab masih awal kan...tapi semua kesan sampingan yang perlu dan akan kita rasai seperti berpeluh itu mmg Sally rasa dengan sangat ketara..Walaupun duduk dalam pejabat, rasa macam tengah duduk kat tengah-tengah tapak binaan syarikat ni haaa...

Produk SR-9 tidak sesuai untuk ibu hamil. Ibu yang mempunyai bayi yang kurang daripada 6 bulan dan masih menyusukan juga tidak digalakkan untuk mengamalkan SR-9.

Macam mana nak dapatkan produk SR-9 ni..?

SR-9 boleh didapati secara online mahupun melalui agen yang terdapat di seluruh Malaysia...
Produk SR-9 berharga RM170 (SM) / RM180 (SS)

BERITA BAIK!

Sekarang ni RBS Network Sdn Bhd ada promosi okay....Dengan setiap pembelian 2 botol, korang boleh dapatkan 1 botol lagi secara percuma! Cara nak dapatkannya, korang kena sebut code "Sally comel cepatlah kurus!" .. Hahahaha..tak-tak..Sally tipu je..Korang boleh sebut atau inform yang korang dapat info daripada "sallysamsaiman.com"

Untuk info lebih lanjut :

Website : http://www.rbsnet.biz/
Facebook : SR-9-HQ
Instagram : @rbsnetwork
Whatsapp : +6014-611 8445

"SAY NO TO OBESITY, LET'S FIT WITH SR-9 FORMULA"

#BakarLemak #BinaOtot #Cergas #Sihat #Menawan #Tenaga #Nakkurus #Taklapar #FatBurner #KuruskanBadan #Langsing #Menawan # Ramping #SR9 #Ubatkurus

You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!