Sepetang di pantai..syokknya oii..!

10:00:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Minggu lepas Sally pulang ke kampung...sebenarnya lama sangat dah tak balik kampung...Yela...bila mula kelas, setiap minggu pulak kan...mmg tak dapat Sally nak spare masa untuk balik kampung...Bila dah dapat balik kampung, mmg kaki tu asyik berjalan je la kan...

Benda pertama yang Sally akan pastikan takkan keluar daripada list Sally bila balik kampung, surely pergi pantai...Rumah nenek Sally ada depan pantai je...Walaupun sekarang ni ada separuh jalan dah kena jadikan jalanraya, tapi still lagi Sally akan ke pantai yang sama...


Kali ni balik dengan sepupu Sally dan ibu...hehehe...mmg turn orang muda-muda la berjalan, tinggal ibu dekat rumah..hahahaha...kejam tak...? Kejam sikit laa...ibu yang tak nak ikut sebab panas katanya...Fuhhh...puas hati gila dapat jumpa pantai walaupun mampu rendam-rendam kaki je...Ikut hati mau terjun tapi tak nak laaa...panas gila kot!



Korang kalau balik kampung, apa aktiviti yag paling korang tunggu-tunggu nak buat?

You Might Also Like

12 comments:

  1. haah mmg seronok kan lepak kat pantai. takyah mandi pun takpe. cuma dengar bunyik ombak je

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...♥
    untunglah ada kampung tau..
    akk xde kg...so,duduk diam²

    ReplyDelete
  3. saya kalau balik kg mertua la best leh g pantai~

    ReplyDelete
  4. tak selesa nk buat outdoor activity especially mtime cuaca panas sekarang ne huhu

    ReplyDelete
  5. bestnya pergi pantai..sy da lama x pergi huhu

    ReplyDelete
  6. seronok lepak pantai.. dengan angin sepoi sepoi. =)
    rasa tenang je dengar bunyi ombak!

    ReplyDelete
  7. Bestnya balik kampung! Kalau siqah balik kampung, kena mandi sungai! Hii. Sungai cetek je tepi rumah atok. Pastu, naik basikal pusing kampung :)

    ReplyDelete
  8. Wahh syok... saya mmg paling suka suasana di pantai... marveles!! :)

    ReplyDelete
  9. Wah best nya. (",) Heaven rasa bila rumah depan pantai jekan. Serious syiok habis. =D

    ReplyDelete
  10. Dah lamanya tak dapat pergi pantai. Ya Allah, rindu sangat!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!