Ralat bila parcel hilang.

10:42:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Jadi blogger ni...ada macam-macam kategori...Bercakap pasal blogger yang selalu terima parcel untuk review, mmg tak dinafikan Sally ada banyak terima...Selalunya Sally akan gunakan alamat yang sama untuk tu...

Selalunya parcel Sally mmg akan ada orang yang terimakan bagi pihak...tapi since minggu lepas, Sally tunggu satu parcel yang sampai kesudah takde nampak batang hidungnya...Niat awalnya ingat PR lupa nak pos atau masih belum pos, tapi bila PR call bertanyakan kenapa Sally belum update pasal review ni...Sally pun jadi pelik la sebab takde benda yang sampai pun untuk Sally review...

Selama ni tak pernah pun wujudnya kejadian macam ni...bukannya mereka tak tahu yang Sally kena buat "kerja" untuk setiap barangan "percuma" yang Sally terima...tapi bila hilang kan, ralatnya rasa...Lagi-lagi bila PR kata dah selamat deliver barang tu..bukan guna mana-mana courier...Haihhh...entah macam mana nak react...huhu


You Might Also Like

9 comments:

  1. Nani setakat ni alhamdulillah tak pernah lagi parcel tak sampai ke tangan. Ada rezeki lain tu untuk Sally :)

    ReplyDelete
  2. tapi bukan salah kak sally parcel tu hilang.. maybe rezeki lain kali kot :)

    ReplyDelete
  3. Ada rezeki lg besar nak dtg :)

    ReplyDelete
  4. saya pon pernah kena, parcel tak sampai rumah... betul, redha je la kan,,hahaha

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah, ada rezeki lain....

    ReplyDelete
  6. In Shaa Allah akan dapat rezeki lebih baik nanti. Percaya rezeki Allah ni luas, parcel hilang akan digantikan benda yang lebih baik. Cuma sekarang akak kena pikir yang baik-baik aje yer. ♥

    ReplyDelete
  7. alahaiii tak baik tau dia orang ni amik barang org...

    ReplyDelete
  8. Sedihnya kalau parcel yang ditunggu hilang. Lagilah bila parcel yang ditunggu tu berkaitan dengan tanggungjawab kita.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!