728 x 90
 photo output_1MLn4r_zpslg8c3oxo.gif

[Video] WINNER - SENTIMENTAL

4:46:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


Okay..ini sangat pelik!

Serius Sally jarang gila nak share pasal lagu-lagu kumpulan KPOP yang lain..lagi-lagi kalau yang takde kaitan dengan CNBLUE...weh! Since last week Sally terdengar lagi ni kat Music Bank punya klip...sampai ke harini tau lagu ni asyik "humming" dalam kepala Sally!!



WINNER merupakan sebuah kumpulan baru yang ditubuhkan pada tahun 2014 dibawah agensi YG Entertainment..Kumpulan ni terdiri daripada 5 orang "trainees" di bawah YG Entertainment antaranya Kang Seung-yoon, Song Mino, Lee Seunghoon, Kim Jin Woo dan Nam Tae Hyun.


Lagu WINNER tak semuanya Sally dengar, kalau tak silap termasuk lagu "Sentimental" ni ada 3 lagu je yang Sally dengar daripada kumpulan ni..hahahaha..bukannya tak minat tapi sebab banyak sangat kumpulan baru tu yang macam entah kenal entah tidak jela...tapi daripada 3 lagu, lagu "Sentimental" ni mmg "stuck" dalam kepala Sally..hahahaha..berhantu!

Lagu ni baru je keluar tahun ni...kalau tak silap dalam bulan Januari kot...entah la betul ke tidak..hahahaha...tapi rasanya bulan tu dah betul dah...Basically lagu ni menceritakan pasal seorang lelaki yang sedang dalam mood "sentimental" laa...semua yang dia buat serba tak kena...Dia teringat perempuan tu tapi tak tahu sama ada perempuan ingat dekat dia atau tidak...kiranya mmg lagu yang sangat "sentimental" la mood dia...

Kalau korang tgh cari lagu baru yang best, boleh la cuba dengar lagu ni...

You Might Also Like

4 comments:

  1. wah winner memang best kak.. lagu lagu diorang semua shawal layan.. memang boleh tahan.. ^^

    jemput join segmen shawal.. :D

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/03/SegmenBlogwalkingBloglist3.html

    ReplyDelete
  2. Akak suka juga dengar lagu² kpop ni...best...

    ReplyDelete
  3. best best !! suka music diorang ni ehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!