Orang lain menanti Sakura, Sally suka dengan musim luruh.

9:52:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments



Bulan April, rata-rata manusia menanti Sakura....tapi pada Sally...musim luruh sentiasa menjadi musim yang paling Sally tunggu-tunggu...Ini pengaruh "Autumn In My Heart" dulu la ni...walaupun masa awal-awal wujudnya drama Korea, Sally lebih suka "Winter Sonata" tapi akhirnya bila pertama kali nampak musim luruh, Sally rasa lebih suka dengan musim luruh...

Tak dinafikan, musim bunga...tengok sakura, tengok bunga yang berkembang mmg cantik...tapi entah kenapa...Sally lagi dekat dengan musim luruh...hihihi...mungkin sebab perasaan gugur tu barangkali..?

Korang suka musim apa..?

Summer - Spring - Winter - Autumn

You Might Also Like

10 comments:

  1. Spring, winter dan autumn!! Suka bunga, teringin nak merasa salji dan melihat daun-daun wArna warni keguguran. Bestnya awak dah merasa pergi masa autumn (*^_^*)

    ReplyDelete
  2. akak suka spring!suka tengok bunga, lagipun tak sejuk sangat, tak panas sangat

    ReplyDelete
  3. Spring & Winter. Sebab saya suka bunga dan cold weather :)

    ReplyDelete
  4. feeling2 daun luruh,,, skg el nino byk jugak daun yg luruh.. heheh

    ReplyDelete
  5. nak snow lagi sebab tak puas main snow last time. so i would go after winter again. n yes !! autumn semestinyaaaa..

    ReplyDelete
  6. yang pasti tanak peluh2 ahahaha..

    ReplyDelete
  7. bestnya, suka winter and autumn.. pengaruh citer tu

    ReplyDelete
  8. Saya suka spring dengan autumn sebab cuaca sedap je. Tapi, teringin nak experience spring yang ada bunga sakura tu. Dekat Guelph ni takde bunga sakura. So, tak beza sangat spring dengan summer dia except suhu je yang berbeza.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!