Korean Drama | Please Come Back Mister

3:13:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments


Dah lama rasanya Sally tak share drama Korea baru...sementara masih ingat lagi ni Sally nak ajak korang tgk drama terbaru lakonan Rain selepas drama My Lovely Girl yang menggandingkan dia dengan Kristal.. Sally sebenarnya takde la minat dengan Rain, tapi entah kenapa kalau ada cerita dia je mesti expectation tu tinggi melangit..hahahaha...

Kalau korang yang malas nak tengok online, korang masih dapat ikut episod dia di Channel Astro ONE TV ASIA (Channel 393)...Kalau tak silap Sally tayangannya pada setiap hari Khamis dan Jumaat pukul 8.55pm...


Synopsis

A man is worked to death, but he comes back to the living world in the attractive body of another man for a limited amount of time. Lee Hae-joon (Rain) is a perfect man with good-looking appearance. He works as a section chief in the women’s apparel section at a department store. His body is actually possessed by the spirit of Kim Young-soo who was worked to death.

Han Hong-nan is a beautiful woman, but her spirit is possessed by a tough guy Han Gi-tak. Shin Da-hye is a beautiful housewife of Kim Young-soo, but her husband suddenly dies. She falls into a love triangle with Lee Hae-joon and a promising store employee (Yoon Park). Kim Young-soo and Han Gi-tak were set on a demand to follow these 3 rules to continue living in the world of another body to be able to finish their own unfinished business;

1. They can not reveal their true identities.
2. Revenge is forbidden.
3. They can not engage in human affairs.


Main Cast

RAIN as real Lee Hae-joon/Kim Young-soo
Kim In-kwon as Kim Young-soo
Kim Soo-ro as Han Gi-tak
Oh Yeon-seo as Han Hong-nan/Han Gi-tak
Lee Min-jung as Shin Da-hye
Lee Ha-nui as Song I-yeon
Choi Won-young as Cha Jae-guk
Yoon Park as Jung Ji-hoon

Review Sally untuk 3 episod pertama:

Pada Sally cerita ni okay laa...Sally suka dengan watak-watak yang ada dalam ni...Rain pun berlakon mmg sangat jadi watak "blur" dia...Tak dapat nak bayang watak tough guy Han Gi-tak tu bila kena jadi perempuan...Sally masih menunggu episod yang lain baru kita boleh decide dia okay ke tak eh...tapi mmg serius kelakar dan lawak...beza sangat daripada masa "My Lovely Girl"...Sape nak tgk watak Rain yang kelakar macam zaman berlakon "Full House" dulu boleh tgk cerita ni...

Watch online : Please Come Back Mister 
Download : Use dramadownloader.com (Check here)

You Might Also Like

2 comments:

  1. Akak salah seorang peminat drama korea...
    dan ini drama terbaru yang akan follow :)best gler...

    ReplyDelete
  2. sy pun dah tgk 2 episod..cam best jee..huhu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!