Ada produk? Nak iklankan atau review? Sally ada penyelesaiannya!

9:53:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


Lama rasanya Sally tak buka slot untuk review/iklankan produk di blog Sally..Jadinya, kepada mereka yang memerlukan bantuan untuk mengiklankan produk, atau segala jenis servis yang ditawarkan oleh korang, food review atau nak memperkenalkan apa-apa servis, korang boleh beriklan dengan Sally.

Harga bagi iklan dan review berbeza mengikut pakej...Untuk keterangan lanjut, korang boleh email kepada Sally untuk dapatkan quotation bagi servis review daripada sallysamsaiman.com


Jangan takut, jangan bimbang...sebab harga untuk review dengan blog Sally sangat berpatutan..hehehehe...barang baik punya! Sally akan cuba berikan servis yang terbaik bagi setiap pelanggan sebab Sally tahu macam mana susah nak promosikan produk kita.
Untuk maklumat lanjut, korang boleh berhubung dengan Sally :-

Email : sallysamsaiman@yahoo.com
WhatsApp : +6013 672 7520

You Might Also Like

8 comments:

  1. wahhhh!bagus ni...menabung dr sekarang :P

    ReplyDelete
  2. Terbaik la Kak Sally. Hihi ! kreatif itu penting. Keep it up. Hehe !

    ReplyDelete
  3. Haaa cepat2 siapa yang ada produk tu. Hehe :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!