Sumber inspirasi dah sampai dahhhhh...

9:04:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments


Sejak beberapa tahun lepas, Sally mmg akan guna kalender yang ada gambar CNBLUE untuk letak kat atas meja kat office ni...Setiap tahun Sally akan beli sendiri ataupun kirim dekat sesiapa...Tahun lepas takde yang dapat tolong beli, kebetulan masa kat +Anil Wanina pergi pun, kalender CNBLUE masih belum dicetak lagi...jadinya ingatkan tahun 2016 ni takde la harapan nak guna kelendar sumber inspirasi ni..kekekeke...



tapi...hehehehe...kebetulan masa +Siti Yang Menaip pergi sana, Sally pun cuba la risik-risik kalau boleh kirim kalendar ni...and YES! DAPAT!

Walaupun terlambat sebulan guna kalendar ni...tak kisah laaa...janji ada lagi 11 bulan untuk dihabiskan dengan memandang dorang...hahahaha...LOL sangat rasa bila terfikir nak kena ada dorang atas meja selalu..hihihi...dah nama pun sumber inspirasi kan...kekeke...

Korang ada kalendar yang spesifik atau main pakai je mana-mana yang ada..?

You Might Also Like

15 comments:

  1. wah lebih bermotivasi Sally ya...bagus..bagus...

    ReplyDelete
  2. waw...siap import kalendar lagi..agaknya ada tak kalendar Kang gary..

    ReplyDelete
  3. saya letak pape je kalender yg vendor bg..hehe..mintak procurement :p

    ReplyDelete
  4. ada plan nak buat kalendar. tpi tetiba macam tak jadi. baru siapkan photobook keluarga dan fridge magnet je..

    ReplyDelete
  5. Lagi motivasi kut, hehe. 11 bulan pun 11 bulan lah. Lama jugak lagi tu :)

    ReplyDelete
  6. cantik.. tq singgah dan komen di blog kak Alycia ;)

    ReplyDelete
  7. Amboi Sally! lompat bintanglah ye:)
    Kakak tiap tahun dpt dari supplier CCM Pharmaceuticals
    Suka sebab tiap calendar dia ada quotes motivasi
    Dan yg penting tulisannya besar! senang nampak:)

    ReplyDelete
  8. sally ni mmg peminat kpop betuilah...semangat yea...dik

    ReplyDelete
  9. haha. hebat la. gigih tu. sya ni pakai klendr dlm fon je. buat wallpaper cn blue. hahaha

    ReplyDelete
  10. Weeeeeeh hahaha sumpah best dpt tgk tiap2 hari hahahaha dah lama tak tgk yonghwa hihi

    ReplyDelete
  11. Saya tak pakai kalendar. hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!