Rawatan LipoSlim Program di Premier Clinic, TTDI

4:46:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Bersambung daripada azam Sally nak mangamalkan pemakanan yang sihat bermula tahun 2016 ni...Sally dapatkan bantuan daripada Premier Clinic untuk dapatkan rawatan LipoSlim Program...LipoSlim ni sebenarnya salah satu hormon yang membantu mengurangkan berat badan yang sesuai untuk lelaki ataupun perempuan..

Premier Clinic merupakan sebuah "one-stop aesthetic clinic" yang menyediakan perkhidmatan "non-surgical aesthetic procedures" secara komprehensif dan juga "advanced laser treatments" dilengkapi dengan prosedur teknologi moden, dan doktor-doktor pakar dengan pengetahuan yang khas serta mendalam di dalam bidang estetik.

So, Sally dapatkan bantuan daripada Dr. Elaine Chong tentang plan yang sesuai dengan Sally...Dr. Elaine cadangkan Sally ambil LipoSlim untuk 23 hari dulu..Program ni mengambil masa 23 sehingga 40 hari bergantung kepada pilihan korang...buat masa ni Sally cuba dengan program 23 hari yang mana minimun hasilnya boleh hilang 5-7 kg, kalau betul-betul ikut diet yang dianjurkan...Untuk program 40 hari pulak, minimun hasilnya boleh hilang 12-15 kg.



LipoSlim Program is a weight loss hormone for men and women. It is a naturally-occurring hormone that is produced and readily present in the body during pregnancy. Its production assists in maintaining progesterone levels, protecting ovarian function, and offering immune tolerance during pregnancy. HCG (Human Chorionic Gonadotrophin) also mobilizes fat,allowing it to be utilized as an energy source.

It is a safe, effective tool to accelerate and maximize fat loss. In a weight loss protocol,it is thought to assist by curbing the appetite by emitting signals to the brain. The brain helps to regulate appetite, recognize satiety and tell the body when to stop eating. Fat loss is seen most prominently in abnormal fat stores in areas commonly challenging to reduce in a normal diet plan.



Kenapa Sally pilih program LipoSlim ni?

Mudah je sebabnya...program ni diatur dan distruktur supaya lemak yang hilang tu, hilang secara kekal dan takkan ada naik berat walaupun kita berhenti program ni... Asalkan kita masih maintain dengan diet yang seimbang dan minum air yang mencukupi mengikut berat badan kita...

Harini merupakan hari kelapan Sally amalkan LipoSlim ni...Buat masa ni masih takde masalah walaupun agak susah Sally nak amalkan diet yang disarankan...ye la...dah biasa makan banyak, tiba-tiba nak kena makan secara terkawal...mmg susah...tapi Sally rasa sebab suntikan hormon LipoSlim tuu jugak la Sally masih dapat bertahan walaupun makan dengan kuantiti sikit dan terkawal..

Harga untuk program ni bergantung kepada hari dia...Untuk program 23 hari (RM2,300), program 40 hari pulak (RM4,000)...Kalau korang rasa cukup 35 hari je nak ambil program ni pun takde masalah...Korang boleh je request kepada pihak klinik...



Doktor akan menjalankan ujian darah dan mengkaji sejarah perubatan kita sebelum dia cadangkan program yang sesuai...dan buat masa ni Sally masih belum ada baca atau dengar apa-apa respon negatif berkenaan rawatan yang dijalankan di klinik ni...So, jangan risau!

Buat masa ni dah ada sedikit penurunan...Kalau Sally rajin lagi lepas ni, InsyaAllah akan lebih banyak berat yang turun...as long as tiada penyakit yang bertandang...Sally akan cuba untuk maintain gaya hidup sihat..
PREMIER CLINIC
NO.31, JALAN WAN KADIR 2
TAMAN TUN DR. ISMAIL (TTDI)
60000 KUALA LUMPUR
Phone: +6012-662 5552

http://www.premier-clinic.com

E-mail: contactus@premier-clinic.com
Facebook : Premier Clinic
Instagram : premier_clinic

You Might Also Like

11 comments:

  1. Kita g 5hb ni.. buat scar treatment.. huhhhh

    ReplyDelete
  2. Wah.. macam best je program ni.. Azam tahun ni nak kurus jugak..

    ReplyDelete
  3. semoga sukses dan dipermudahkan buat Sallay menjalani rawatan :)

    ReplyDelete
  4. wah...bestnya..tuari dapat offer gak..tapi jauh benau!! hehe

    ReplyDelete
  5. akak ak slimkan badan ye ? gud luck ye kak

    ReplyDelete
  6. wahh menggojes la sally pas ni wihuuuu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!