Obsesi pada poskad

12:05:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments



Sejak tahun lepas kot...Sally rasa Sally dah mula obses dengan poskad...kalau pergi mana-mana, Sally tak cari benda lain dah buat souvenirs...cuma fridge magnet tu tetap la beli sebab kalau g mana-mana benda tu wajib ibu kirim....

Last year, mmg ramai blogger yang hantar poskad kat Sally...terutamanya +Siti Aisya Ibrahim, Farah, +Siti Yang Menaip ... Kiranya dorang ni jela major contributor kepada poskad yang ada dalam simpanan Sally...hihihi...rasa macam ikut dorang berjalan bila dapat poskad...Yang terbaru ni Sally dapat poskad daripada Brunei dan Korea...



Poskad Brunei datangnya daripada kawan Twitter Sally sebenarnya, Nur Liana atau lebih dikenali sebagai Akak Nona...Sally sebenarnya tak ingat macam mana kenal dia...hihihi...Yang Sally tau dia mintak nombor phone Sally untuk bagi lagu...how cool is that? hihihi...

As for CT, rasanya rata-rata korang kenal dia kan...Sally baru je 2 kali jumpa dia tapi dah macam kawan lama dah...hihihi...Last year dia hantar poskad dari Melbourne, this year dapat dari Korea...gagah betul hantar poskad dari tempat yang dia pergi...macam best, maybe I should try that once...

So, lepas ni kalau korang pergi mana-mana, sila belikan Sally poskad...Thank you in advance...Muah ciked!

You Might Also Like

12 comments:

  1. Bestnya kumpul bebanyak. IM suka kumpul notebook. Bila nak guna rasa sayang semacam. Hehehe

    ReplyDelete
  2. Saya pulak suka key chain.. n lepas kahwin tambah lagi satu.. fridge magnet. Kalau ada kawan keluar negara, saya akan bagi duit lebih...dapat key chain y lagi lawa. hehe

    ReplyDelete
  3. Hehe baik kak Sally! Tak pernah pergi memana beli poskad haha. Rasa macam ada sentimental value pulak ken.

    ReplyDelete
  4. suka kumpul postcards jugakkkk :D nanti sy hantar satu. nak alamat pleaseeee :)

    ReplyDelete
  5. Tp qila tak pnh gi memana.... <333333

    ReplyDelete
  6. Saya pun kumpul poskad juga kak Sally! Terima kasih sebab membanyakkan koleksi poskad saya :D

    Nanti insya Allah kalau saya travel ke mana-mana saya hantar satu untuk kak Sally :)

    ReplyDelete
  7. peminat poskad rupa-rupanya. tapi memang cantik semua poskad tu.

    sally, nanti jemput join myliferia giveaway ye :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!