Mainan dari Korea sampai ke KL!

10:45:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments



Kalau korang boleh tau ni ape korang mmg peminat tegar Korea...

Hahaha...Mulanya Sally main benda ni masa ke Jeju Island, Korea dulu...Masa tu menetap di HKJeju Hostel...Sementara nak tunggu kakak yang lain-lain siap...Sally lepak kat bawah dulu...kat bawah dia ada bagi macam-macam mainan dan sebab selalu nampak mainan di dalam Running Man, jadinya Sally main laaa...

Last week ada nampak benda ni jual kat Groupon... Tak pikir panjang terus je main benda ni...Ya Allah sumpah rindu kenangan kat Korea...rasa macam kena g lagi je neh..hihi...Semalam sampai je barang ni kat office, terus main dengan budak-budak office...masing-masing menjerit sebab suspense sangat...Nasib la bos takde...kalau tak..hihihi...

Korang pernah main atau ada benda ni kat rumah..?


You Might Also Like

11 comments:

  1. tak pernah :( macam best je sally.. :)

    ReplyDelete
  2. Game ni ada beberapa kali dimainkan kat Runningman. Best! Lepas ni bolehlah Sally main game ni selalu :D

    ReplyDelete
  3. dah lama cariikk. haha
    kat selangor ni xde jual ke?

    ReplyDelete
  4. saya terbaca HKJeju Hostel as Keju. hehehe. sy tgk part game ni dalam running man pun terasa suspen, apatah lagi kalau main sendiri. fuh, best2!

    ReplyDelete
  5. Tak pernah main benda ni. Tapi, macam teringin juga. Game ni saya rasa akan jadi lagi best kalau main, bila orang yang kalah tu kena denda. hehe

    ReplyDelete
  6. pernah tengok rm main bendaalah tu. tapi tak menarik aih letak muka pirate. baik letak kepala patung Yonghwa hahaha

    ReplyDelete
  7. Hahaha. Nampak sangat Sab bukan peminat tegar korea. Comelnya permainan ni. Macam menarik je

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!