Geng blogger kalau bergambar....

4:13:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


Teringat pulak pasal gambar ni...Sally ni jenis kalau orang tak ajak ambik gambar, mmg jenis lupa terus...hahahaha...paling-paling pun menyesal lepas dah sampai rumah laa...kenapa tak ambik...kenapa lupa..bla bla bla...

Sally tak suka ambik gambar sebenarnya...nak selfie pun kadang fikir dua tiga kali..unless kalau betul terasa nak buat baru laa buat...tapi kalau capture gambar orang...mmg Sally suka...Sally suka candid daripada gambar yang bersedia...




Sally yakin kornag pun mesti excited jumpa kawan-kawan blogger kan...? Sally ingat nak buat short gathering untuk blogger laa...ada yang nak join tak..?

Korang boleh kenal-kenal dengan blogger dalam gambar ni kat link bawah ni okay..?
  1. http://fatihah-fadzil.blogspot.my/
  2. http://bintangpenyembuh.blogspot.my/
  3. http://www.eyzamiel.com/
  4. http://mohdzarin.com/
  5. http://zarithiylia.com/
  6. http://www.inanihazwani.com/
  7. http://qileh.blogspot.my/
  8. http://ecahwacha.blogspot.my/

You Might Also Like

13 comments:

  1. memang ler teruja dapat jumpa blogger lain kan...

    ReplyDelete
  2. Semua cantik manis bergaya. Bestnyaa dapat kumpul sama sama :)

    ReplyDelete
  3. alaa nak gak masuk dalam gambo tuuu....

    ReplyDelete
  4. Gathering:((( tp mesti tak semua ada ughhh. Kaksally sy lupa nk bergambor dgn awok sy mampu tangkap gmbr awk je haritu hihi hugs!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. best dapat gathering sama2 ye..

    Assalamualaikum

    Jemput join Segmen saya ya..

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/pencarian-bloglist-bulan-mac.html

    ReplyDelete
  6. bestnya korang dapat gathering. hopefully one day boleh join jugak! :D

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum sally...wah !! hepi semuanya...bila dah bersama mmg mcm2 gaya postnya...:)

    ReplyDelete
  8. Mesti best...macam macam cerita boleh share.. :)

    PC tag Sally
    http://perducinta.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-bulan-mac.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!