Drama terbaru Lee Jung Shin, 'Cinderella and Four Knights'

12:10:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Selalu kalau dalam blog Sally, mmg cerita pasal Yonghwa je kan...tapi kali ni kita cerita pasal Lee Jung Shin pulak...kalau nak diikutkan, dalam semua ahli CNBLUE, Sally tetap rasa Lee Jung Shin berlakon lebih baik daripada ahli yang lain...hahahaha...Sorry Yonghwa!



Lepas drama dia yang terakhir, The Temptation...kali ni Lee Jung Shin akan berlakon sebagai Kang Seo Woo, generasi ketiga keluarga kaya dan jugak sebagai penulis lirik & penyanyi...Kalau korang yang kenal CNBLUE, rasanya mesti tau yang Lee Jung Shin sebenarnya pemain gitar bass utk kumpulan tuu, bukannya penyanyi...pasal tu Sally excited nak tunggu dia jadi penyanyi dalam cerita ni...



Sasaran drama ni kepada mereka yang berumur dalam 20-an, yang mana drama ni mengetengahkan elemen kekeluargaan, setia kawan dan macam-macam lagi...Drama ni diadaptasi daripada sebuah novel yang diterbitkan pada tahun 2011, yang menggunakan tajuk yang sama...

Selain daripada JungShin; Park So Dam, Ahn Jae Hyun, Jung Il Woo, Choi Min, dan Na-Eun daripada kumpulan APink akan turut sama menjayakan drama 16 episod ni...Tak sabar nak tunggu episod pertama, hopefully soon!

You Might Also Like

14 comments:

  1. ala tak kenalll sapa dia orang nieeee..yang kenal Jang Na Ra jek >_<

    ReplyDelete
  2. macam best je..bila nak kuar kat astro? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila tu tak pasti...sebab belum mula lg penggambaran dia

      Delete
  3. waaaa best best! kena bookmark tajuk drama ni. tq share sally! :)

    ReplyDelete
  4. kak nieyl kalau dah start tgk drama korea...
    abis laaa...x berasap dapur...

    ReplyDelete
  5. can't wait..!! hahaha, yup Jung Shin berlakon memang lebih baik dari lain2 members cnblue.. pelakon2 dlm tu top2 meyh~^^
    tajuk citer hehehehe... mcm berkait dgn lagu dorang plak~^^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Soon rasanya! sbb ni TVN punya drama..maybe lepas seminggu dua ke?

      Delete
  7. jungshin chingu....wahhhhh,nape dia hensem sgt ni. mcm mana la kalau dia nyanyi nnti. hehe

    ReplyDelete
  8. sis peminat tegar drama korea tapi , kan ada tapinya ... sis cuma kenal muka je tapi tak ingat nama . satu-satunya yang sis ingat adalah rain ... hahahaaa

    ReplyDelete
  9. Dia hero ke Jung Il Woo hero?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ikut tajuk, semua pun hero..tapi main male lead rasanya jung Il Woo & Ahn Jae Hyun la yg lebih diketengahkan...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!