Cuti yang penuh kenduri kendara!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Sempena cuti panjang Tahun Baru Cina ni...mmg ramai yang tak lepaskan peluang untuk buat kenduri...ada yang buat majlis kahwin, majlis aqiqah...tu belum lagi masuk open house mereka-mereka yang sedang beraya kannn...Sally pun apa lagi...menjelajah masa la nak kesana sini...kekeke...


Korang buat ape je cuti panjang ni...? Sally takde la buat anything major pun...nak update blog pun malas...nak jumpa anak buah pun dia asyik berjalan je dengan mak ayah diaa...hahahaha...beraya sakan la sebab cuti panjang kan...

Hahahaha...Sally tgh rancang itinerary nak ke Melbourne...banyak benda yang nak kena ambik tahu sbb kali ni bawak ibu...Biasa la bila bawak orang tua banyak benda nak kena jaga...kalau kita-kita je yang muda ni...makan pun belum tentu lagi pikir..hahahaha...nak bawak orang yang lebih tua...kena ada extra preparation...

Okay laa...just nak ucap selamat bercuti! ^_^

You Might Also Like

10 comments:

  1. kite cuti cny ni duk umah ke..
    kemaskan blog yang dah bersawang ni ha..
    btw, awk.. jemput join GA http://belogzeera.blogspot.my/2016/02/giveaway-sugarscarf-bg-zeeralily.html

    ReplyDelete
  2. Banyak kenduri juga kat sini cuti2 ni Sally.. enjoy holiday k.!

    ReplyDelete
  3. Wah qila takde kenduri pun huhuhu happy itinerary kak sally!!!! Bestnyaaaa melbourne :(

    ReplyDelete
  4. cuti cny saya berkenduri kendara,,

    ReplyDelete
  5. kann..cuti skeolah la waktu utk mkn kenduri kendara ;)

    ReplyDelete
  6. kak MV just makan besar keluarga..tak g mana2 pun....

    ReplyDelete
  7. wah bestnya! nak ikuttttt..
    *kzaza duduk umah je..xblik kg pun hehe.

    ReplyDelete
  8. Bestnyaaaa banyak kenduri. Nak makan kenduri juga. haha!

    Selamat menyusun itinerary, kak Sally. Saya faham macam mana nak travel dengan orang tua ni. Sekarang ni pun dah start kusut nak susun itinerary bila parents saya nak datang sini. Itinerary solo trip saya pun tak tersusun lagi walhal minggu depan dah nak pergi T______T

    ReplyDelete
  9. sis cuti ni dok umah je layan astro . jiran sebelah raya sakan n meriah sungguh . dah CNY dia kan ...

    ReplyDelete
  10. wah.. bestnya dah nak pegi Melbourne.. pejam celik pejam celik nanti dh nak fly.. Selamat bercuti dengan Ibu.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!