Travel buddies get together again!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Heyyo!

Sekali sekala travel buddies Sally masa ke Korea, Taiwan dulu akan buat gathering...takde benda penting pun...just a short meet...hahahaha...tapi selalunya orang akan cakap, bila bebudak ni berkumpul..mesti ada tempat yang dorang nak pergi tuu..hahahaha...

Guess what..?

It's a YES!


Tapi...buat masa ni tak boleh la nak reveal lagi kat mana kan...tengok aje la nanti...mana tau kot ada rezeki, barulah sampai...punya santai nak membeli DIY things untuk buat Travel Log Book, sampai kelantai duduk mencari barang kat Kaison...suka hati hang la labuuu...asalkan hang bahagia...



Hehehe...takde benda pun nak cerita...Saje nak share aktiviti minggu Sally..kahkah...kesian pulak kat blog kalau tak update...biasa laaa...orang yang dah habis exam ni mmg masaaaaa dia banyak sangat! hahahaha...

Happy weekend korang semua!

You Might Also Like

14 comments:

  1. habis exam masa dia baaaaanyak sangat :p
    hahahaha.
    happy travel buddies kak sally hihihihi

    ReplyDelete
  2. Huuuu bestnye... Hahaha kite pn bru habis exam . Spm ja

    ReplyDelete
  3. ke mana pulak?hehe...btw kalau lepak kaison memang duduk lame2 pon takpa..haha

    ReplyDelete
  4. bestnya ada travel buddies. kalau dpt yang sama kepala lagi seronok. hihihi

    ReplyDelete
  5. Oh, dah habis exam patutla banyak sangat masa terluang kan?

    ReplyDelete
  6. bestnya kakak :) have a nice weekend day kak :)

    ReplyDelete
  7. syoknyaa.. org yg suka travel nih senang buat kawan.. :D

    ReplyDelete
  8. Bestnyaa,walaupun semua sibuk,but still managed to spend time dgn best friends

    ReplyDelete
  9. Seronok bila dapat gathering..sembang..makan makan...share cerita..erat ukhuwah...

    ReplyDelete
  10. bestnyaaa. at least akak ada buddies yang suka travel & sama kepala .

    ReplyDelete
  11. untung la...awak kaki travel tak apa la dik...
    tp bgus laa...bujang² nie g travel...
    nanti dah kwen n ade anak..kena byk fikir sebelum g travel..huhu

    ReplyDelete
  12. seronoklah ada ramai travel buddies...saya nye travel buddies husband dgn si budak kecik Adam tu..huhu :p

    ReplyDelete
  13. Wahhh nak travel ke mana pulak tu :D

    ReplyDelete
  14. Hai...
    uolls tak de buka kat sape2 ke utk join travel buddies group ni...?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!