Hanya 25 minit servis tukar minyak hitam di DTOX Car Service, Wangsa Walk

8:04:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


Korang pernah dengar tentang DTOX Car Service tak..?

Sebenarnya DTOX Car Service ni merupakan peneraju dalam menukar minyak hitam secara drive-thru, siap dalam masa 10 minit sahaja jika tiada masalah yang lain...Haritu nampak yang DTOX Car Service dah buka cawangan baru di Wangsa Maju, betul-betul dalam pusat beli belah Wangsa Walk...

Selain daripada servis menukar minyak hitam kereta, DTOX Car Service juga ada menjalankan servis-servis yang lain sebagai contoh :
  1. Signature + Inspection
  2. Major Service 
  3. Transmission Oil Change Service 
  4. Battery Service 
  5. Wiper Blade 
  6. Spark Plug Service 
  7. Diagnostic and Reset 
  8. Air Filtration Service 
  9. Brake System Service
  10. Gasket Service
  11. Headlamp and Bulb Service
Pendek kata DTOX Car Service ni merupakan one-stop-center untuk servis kereta..

DTOX Car Service juga tidak memerlukan kita membuat temujanji awal kalau nak buat servis kat sini...sebba pada mereka, biar kita yang tentukan masa bila kita senang dan tidak terikat dengan mana-mana temujanji...dan yang penting sekali setiap pakej tidak ada cas yang tersembunyi...apa yang korang pilih, itu sahaja yang korang perlu bayar...


Korang boleh pilih daripada 3 pakej yang disediakan servis minyak hitam...tapi untuk branch Wangsa Walk ni...dia tak sama macam branch kat Petaling Jaya tau...kat sini tiada drive thru tapi masih lagi cepat, hanya kurang daripada 25 minit sahaja dah boleh siap tukar minyak hitam...


Ada 4 jenis minyak yang korang boleh pilih yang semestinya minyak original, antaranya :
    1. Liqui Moly Engine Oil
    2. Castrol Engine Oil
    3. Shell Helix Engine Oil
    4. Mobil 1 Engine Oil
    Awal tahun haritu sempat jugak Sally cuba servis kat DTOX Car Service, walaupun bukan kereta Sally tapi takpe laa...Sally belanja Syifa' Azhar tukar minyak hitam sebab selalu sangat Sally ajak dia kemana-mana...banyak dah kereta dia berjasa...So, instead of belanja tuan dia...kita belanja kereta dia..hihihi...




    Pantas!

    Itu sahaja yang Sally boleh cakap...dalam tempoh kurang daripada 30 minit semuanya dah siap...dan dah boleh jalan macam biasa...minyak hitam yang lebih tu pun ada dia bagi kat kita...kalau korang jenis yang tak tau nak guna minyak apa, atau minyak yang mana yang sesuai...korang boleh je tanya kepada petugas yang ada...dorang sedia membantu tau...

    So, lepas ni kalau nak servis kereta pantas, korang boleh cuba DTOX Car Service..

    Alamat : Wangsa Walk Mall
    Email : support@dtox.com.my
    Phone : 018 628 3869
    Facebook :https://www.facebook.com/dtoxmalaysia
    Website : http://dtox.com.my/

    You Might Also Like

    4 comments:

    1. Menarik, thanks for the info kak Sally! ;)

      ReplyDelete
    2. wah wah wah 25 mins only?
      ok thank u kak sally <3

      ReplyDelete
    3. Dtox memang sangat convenient untuk orang yang busy.. Servis sangat cepat dan pricing model yang sangat mudah untyk difahami.

      Kalau nak cari tayar lain kali, cuba website http://mytayar.com

      Ada >70 kedai di Klang Valley yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

      Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

      Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

      ReplyDelete

    Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

    Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!