Dwi Dara Collagen Complex, berkesan!

2:41:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments


Kat Malaysia ni ada macam-macam produk dah sekarang, nak cantik, nak gebu gebass, nak kurus...semua ada supplement yang tersendiri...ada yang telan, ada yang bancuh, ada yang shake-shake uolls dan macam-macam lagi kan...

Last month, ada la cuba satu produk ni...DWI DARA Collagen Complex namanya...Istimewanya produk ni sebab sangat mudah nak amalkan dia...cuma perlu koyak satu sachet, dan makan...Rasa dia macam pati buah prune, macam kurma pun ya jugak...Rasa dia manis laa...sedap je kalau minum macam tuu...


Dwi Dara Collagen Complex merupakan produk keluaran tempatan..ianya sangat seuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit, khususnya kulit berminyak, kulit kusam, jerawat dan parut jeragat dan macam-macam lagi...kalau korang ada masalah macam kat bawah ni...korang kena cuba produk ni tau...


Kulit Sally mmg jenis berminyak, jerawat dan parut tuu jangan cerita laa..selama 20 hari Sally mengamalkan Dwi Dara Collagen Complex...Memang ternyata ada perubahan pada wajah Sally...makin cantik tu tidak laaa...cuma nampak la kulit yang berminyak tu agak berkurangan...20 hari...takkan la nak terus cantik kan...

Masa Sally amalkan Dwi Dara Collagen Complex, mmg Sally minum banyak air...sebab terasa la badan tuu macam dehydrated sikit...tapi alhamdulillah, tak ada apa-apa masalah yang timbul...Macam nak makan sekali 20 sachet tu dalam satu masa...sebab sedapp.. T-T


Basically, Dwi Dara Collagen Complex merupakan kolagen yang membantu kita mendapatkan kulit yang cerah, bebas cela dan juga membantu dalam menjadikan badan kita lebih sihat dan bertenaga..bahan-bahan yang terdapat dalam Dwi Dara Collagen Complex ni semuanya mmg sangat bagus dan sangat menggalakkan pemtumbuhan sel-sel baru dan mmg khas untuk mereka yang pentingkan kecantikkan dan kesihatan pada masa yang sama...

Antara bahan-bahan dalam Dwi Dara Collagen Complex:
  • Hydrolyzed collagen
  • Orange
  • Lemon
  • Grapefruit
Phytocelltec Stem-cell
  • Apple stem-cell
  • Grape stem-cell
  • Kiwi stem-cell
  • Argan stem-cell
Makanan Sunnah
  • Buah Delima
  • Madu
  • Kurma
  • Kismis 
Produk ini sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas. Wanita hamil, wanita menyusukan bayi dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikkan pun boleh consume..Tidak terhad utk perempuan sahaja, okay?


Satu sachet setiap hari, satu jam sebelum sarapan.

Mudah je kan? Kalau Sally, celik mata je terus minum satu sachet dan boleh la buat aktiviti seterusnya...


Instagram: @dwidaraauthorized

Hashtag: #dwidaracollagen #dwidaracollagencomplex

Facebook: facebook.com/dwidaraauthorized

Hotline: 018-219 5350

You Might Also Like

8 comments:

  1. Wooow .. bestnyaaaaa .. mcm nk kena try jugak lah

    ReplyDelete
  2. Wah!! Makin cantik.. Pada Sha pula bila amik DwiDara nie muka nampak lebih berseri dan bersemangat.. Kalau x sebelum nie nampak kusam jer..

    ReplyDelete
  3. Dah banyak testimoni yang berjaya..tahniah dwidaracollagen

    ReplyDelete
  4. Macam macam ada sekarang nih..dah tak tahu nak pilih yg mana..hehe

    ReplyDelete
  5. Tak pernah lagi try apa apa produk pun....kalau sesuai apa salahnya mencubakan Sally

    ReplyDelete
  6. Macam menarik jer produk ni dik sally....

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!