DIY poskad dari picreo.com

11:53:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Kalau korang yang selalu dengan blog Sally...korang mesti perasan Sally suka sangat dengan poskad...hahaha...selalu jugak la dapat poskad daripada +Siti Aisya Ibrahim yang tau kakak dia ni suka kumpul poskad...Kalau Sally travel ke mana-mana pun...benda pertama Sally cari untuk jadikan souvenirs mesti poskad...Korang yang join giveaway travel Sally mesti tau kan..hahahaha..

Sally ni mmg jenis suka scrolling dekat www.groupon.my, asal scroll je mesti ada benda yang nak dibeli...Haritu cadangnya nak cari kalender 2016 sebab kat office ni macam takde orang nak kasi kalender...ni dah masuk 7hb pun takde lagi kalender 2016 kat atas meja Sally...sedih betul...tapi tetiba terbeli benda lain...hihihi





Hehehe..poskad 2016 dah sampai...ada 30 keping...itu pun dah ramai yang request nak...Sally ada jugak tanya kat IG, ada la few yang berminat nak poskad ni kan..hihihi...CNBLUE kesayangan mmg tak boleh nak tinggal okay...buat ape pun muka dorang tetap kena ada..hihihi...

Ada few poskad dah bertuan...Sally ingat sempena tahun 2016 ni kan...macam nak buat segmen poskad...ada yang nak join tak..? Kalau korang berminat nak DIY poskad korang sendiri, boleh la tempah kat www.picreo.com
 

You Might Also Like

10 comments:

  1. Cantik ! Buat lah segmen, untung2 dapat satu poskad nanti. Kehkeh :P

    ReplyDelete
  2. ada juga yang suka kumpul poskad hehe ^^

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu qila tak tahu la qila suka kumpul apa hahahaah.
    buat jela kak sally hoi!
    mesti ramai suka kumpul gak dkt luar tuuuu!! :D

    ReplyDelete
  4. nakkkk joinnn kalau sally buat segmen ! hahaha.

    ReplyDelete
  5. kak Sally, xtahannya tengok yong hwa rambut biru tuh...hensem nya!!! caer!

    btw, patut kita tersedak arituh, kak Sally sebut name kita kat sini rupanya :D hihihihi terharu! :D

    ReplyDelete
  6. Cantiknya poskad tu dik sally...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!