[Review] Oral-B 3D WHITE Whitestrips

11:14:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments



Korang ada masalah gigi kuning tak? Sebagai peminat kopi dan teh, gigi yang kuning dan kusam sebenarnya merupakan masalah kepada penampilan diri...Kadang tu rasa macam agak segan nak senyum takut orang nampak yang gigi kita tak putih bersih...

Kadang tuu gigi kuning bukan sebab kita tak jaga atau tidak memberus gigi...tapi lebih kepada makanan dan minuman yang kita ambil dan ada beberapa sebab lagi seperti genetik/usia, pemilihan ubat dan juga mereka yang merokok...errr...kalau vape tu Sally tak tau laa..hihihi

Ada macam-macam cara kita nak dapatkan balik gigi yang putih...ada yang buat ‘bleaching’ iaitu sejenis teknik menggunakan laser ataupun ‘teeth crown’..tapi harini Sally nak share dengan korang satu produk...Produk ni bukan Sally dibayar untuk tulis tau tapi mmg pengalaman Sally sendiri...

Oral-B 3D WHITE White-strips


Haaa! ni Oral-B 3D WHITE Whitestrips...Diformulasikan untuk menghilangkan kesan kuning yang hampir 10 tahun dalam masa 14 hari...Teruja tak? Sally mmg excited nak guna produk ni...Teringin nak balik gigi yang putih macam zaman dulu...huhu...dan yang paling best, kesan dia boleh tahan sampai 6 bulan!

Cara nak gunakan Oral-B 3D WHITE Whitestrips :


Antara kelebihan menggunakan Oral-B 3D WHITE Whitestrips
  • Kita boleh nampak kesan dia seawal 7 hari, tapi lagi baik kalau guna 14 hari.
  • Menanggalkan kesan akibat minum kopi, wine, dan kesan sebab merokok
  • Sangat mudah digunakan, sangat efektif
  • Lebih murah untuk mendapatkan gigi putih bersih

Sally tak malu dah nak letak gambar...dulu sampai macam tuu sekali kuning dia...sendiri tgk pun naik segan jadinyaa...Alhamdulillah sekarang ni dah okay...dah putihhh!! Errr...cuma lemak bawah dagu tu je tak boleh nak buang lagi...hikhik...

Kalau korang nak cuba Oral-B 3D WHITE Whitestrips ni...Korang kena jumpa dengan dentist atau pergi kemana-mana klinik yang berdaftar untuk jual benda ni sebabnya Oral-B 3D WHITE Whitestrips ni tidak ada dijual dimana-mana farmasi kecuali di klinik gigi sahaja...Harga dia pun masih menjadi misteri sampai la korang jumpa dengan doktor gigi..hihi...

FACEBOOK : Oral-B Malaysia
Here’s the link to check the participating dental clinics : http://spr.ly/6182BTPug

You Might Also Like

14 comments:

  1. memang betul berkesan...boleh cuba lepas ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...mmg sally suggest gunakan :D

      Delete
    2. Boleh dapatkan this product at our klinik. klinik pergigian nusrah. Like our FB n Instagram. Tq

      Delete
  2. Alaaaa, kena jumpa dentist ke? Ingatkan boleh dapat over the counter je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...takde laaa kena jumpa...just g kat klinik gigi pun boleh dahhh

      Delete
    2. Boleh dapatkan this product at our klinik. klinik pergigian nusrah. Like our FB n Instagram. Tq

      Delete
    3. Boleh dapatkan this product at our klinik. klinik pergigian nusrah. Like our FB n Instagram. Tq

      Delete
  3. Baru nak tau harga berapa. SR ni takut doktor sebenarnya apatah lagi dentist. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...Sally pun x boleh nak reveal..muahahahaha

      Delete
    2. Boleh dapatkan this product at our klinik. klinik pergigian nusrah. Like our FB n Instagram. Tq

      Delete
  4. whoaaaaaaaaaaaaaa bestnya nak gakkkk uhuhu

    ReplyDelete
  5. Huhu wardah pon mcm nk cuba jgaklaa nnty

    ReplyDelete
  6. uish akak nyer benefit for pergigian x guna lagi ni...due date 31hb ni.....

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!