Meh tanya Sally satu soalan!

4:18:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


2015 dah hampir ke penghujung...jadinya Sally nak bukak satu slot "kaunter pertanyaan"...kot-kot kalau ada anything yang korang terdetik nak tanya tapi tak berani ke kan...Sally akan jawab kalau mampu...kalau benda yang beyond futureeeeeee tuuu Sally tak jamin la yer...hihi...


Ni bukan paksaan...Sally just buat kalau korang ada benda nak tanya je...

okay, masa bertanya sehingga tgh malam 2 Januari.

p/s : pertanyaan yang agak rare nanti Sally akan hantar poskad..DIY daripada Sally..hihihi

You Might Also Like

14 comments:

  1. 1. pernah kena tangkap dengan polis tak?
    2. Apa makanan paling pelik, rare, mengarut dan seumpamanya yg Sally pernah makan?
    3. Soalan apa yg paling Sally tak suka utk jawab?

    Ok. 3 soalan terus ni sya tanya. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. pernah kena tangkap dengan polis tak?
      -masa kecik main police and thief tu kira kena tangkap ke tak? eh..belom kot..haha

      2. Apa makanan paling pelik, rare, mengarut dan seumpamanya yg Sally pernah makan?
      - pelik yer...hmm..jap fikir...baca entry sebelum ni laaa..hahaha

      3. Soalan apa yg paling Sally tak suka utk jawab?
      - Boleh tak nak pinjam duit? hihi

      Delete
  2. pertanyaan saya :
    -poskad Lee Jong Hyun ada lagi tak? kihkihkih...
    -satu lagi, akak tension tak dengan soklan atas ni?
    -lagi...soalan yg atas2 ni buat akak Sally rasa sesuatu?
    -ada rasa nak sekeh Ct tak lepas baca soalan2 ni? hihihi.
    -last...boleh Ct tanya lagi?

    hahaha. k tu aje... jgn mare... sambil bertanya, sambil bergurau ^^

    #BOICEspirit

    ReplyDelete
    Replies
    1. -poskad Lee Jong Hyun ada lagi tak? kihkihkih...
      *dah dapat jawapan tu semalam kan..kalau tak pergi bukak whatsapp blk..haha

      -satu lagi, akak tension tak dengan soklan atas ni?
      *tension tu tak jugak sbb soalan exam akak mcm lagi susah...

      -lagi...soalan yg atas2 ni buat akak Sally rasa sesuatu?
      *sesuatu...? ada laaa...buat akak rasa nak jawab..hihi

      -ada rasa nak sekeh Ct tak lepas baca soalan2 ni? hihihi..
      *tak laaa...dah kenapa nak sekeh org tanpa hala tuju pulak kan..

      -last...boleh Ct tanya lagi?
      *boleh...as long as sebelum 2 Januari

      Delete
  3. Yeyy kak lya nak tanya jugak laa..
    Blh banyak2 tak ..sebab mcm byk plak nak tanya ..

    1- Impian perkahwinan Sally..Cer citer cer citer lagu mana impian yg Sally suka..Naik kereta kuda ke ..naik roller blade ke masa kawen atau apa apa aje yg Sally nak citer..meh citer sikit dik sally..

    2.Impian Sally sebagai seorang blogger...Citer la sikit ..

    3. Tempat peranginan yang Sally nak pergi..Kenapa tempat tu yg Sally pilih.

    Ok dah tiga jer akk bagi..nnt Saaly cakap akak ingat Sally ni kaunter pertanyaan ke ?? Hehehehe..jawap tau adik comel..K bye !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1- Impian perkahwinan Sally..
      *Alaaaa...alaaa...Sally takde impian la kak...Sally cuma suka buat garden wedding..mgkn masa Sally kawen nnt Sally akan buat kat kawasan taman jer..hihi..The Haven ke.. :P

      2.Impian Sally sebagai seorang blogger...Citer la sikit..
      *Impian..? Hmm...actually takde yg spesifik...Sally suka menulis...Sally cuma harap Sally akan menulis selagi terdaya dan apa yg sally tulis tu dapat laa bawa kebaikkan kepada org lain..hihi

      3. Tempat peranginan yang Sally nak pergi..Kenapa tempat tu yg Sally pilih.
      *Oooo...kalau Sally sebut..banyak kak...Sally nak ke Macau, Maldives, Boracay, Bali, Hong Kong..hihihi...tapi kalau dapat la teringin nak ke Sunder Nagar, India :)

      Delete
  4. Kak aiza nak tanya, ke mana destinasi percutian sally selepas ini untuk tahun 2016?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun 2016 rasanya tahun kena duduk diam-diam je kat Malaysia tapi sebab dah menang tiket nak ke Melbourne, Sally akan g Melbourne la tahun ni..

      Delete
  5. Soalan : bila nak bagi hadiah dekat saya ? Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soalan kembali : kenapa kena bagi hadiah?

      Delete
  6. Bila nak dating dengan saya? Hahahaha :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!