Kak Elia Si Jejariruncing buat segmen blogwalking!

4:46:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments


Sape tak kenal dengan kak Elia kan..hihihi...syukur...katanya harini dia dapat satu perkhabaran yang gembira...Jadinya dia nak buat segmen blogwalking...So, Sally pun sebab dah lama tak blogwalking blog orang...nak jugak la join...lagipun mudah sangat ehh syaratnyaa...

Nak join?
Kali ni simple je rules dia.. just tekan butang "Share to Facebook" macam yang dalam bulatan merah kat bawah ni..



Lepas tu korang just perlu buat entri simple untuk ajak pembaca korang join segmen ni.. dan paste link entri korang kat blog kak Elia...and done! Tunggu je dia promote korang dalam entri yang seterusnya....

Kalau nak join sama, korang pi kat entry [Sebab saya happy, saya nak buat segmen! ;)]

You Might Also Like

8 comments:

  1. Waaa.. Mnrik.. Nk join sama la.. :)

    ReplyDelete
  2. JALAN2 DARI http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/sebab-saya-happy-saya-nak-buat-segmen.html

    ReplyDelete
  3. Salam awkkk...

    Fiza jejalan dari segmen yang sama jugak nie ;-)

    ReplyDelete
  4. BW here... dari segmen yang sama.. salam perkenalan..

    http://erinndryana.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-cik-jejari-runcing.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!