[Live Update] Opening ceremony of 4 Fingers Crispy Chicken Malaysia

7:46:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments


Gilaaa ahh! Sally buat live update kat event wehh! Rare gila ni..hihihi...

Sally ni kira boleh geng dengan Upin Ipin laa...mmg suka gila makan ayam goreng...daripada KyoChon sampai la ke Pelicana semuanya Sally dah cuba tapi harini Sally nak cuba 4 Fingers Crispy Chicken pulak...Mereka ni diasaskan di Singapura dan outlet di Mid Valley ni merupakan outlet pertama di Malaysia... 


Official opening outlet ni pada hari esok, 26th November 2015! Jangan lupa pergi sana ehh nantii! Huihhh...tak sabar rasanya nak makan ayam banyak banyak! hikhikhik...


Sally sempat la tanya kat kawan Sally kat Singapore, katanya antara menu yang best kat sana mestilah ayam goreng dia kan...sama ada soy garlic (original) atau hot, dua-dua tu mmg sedap...Chicken Chop & Chicken Burger pun sangat sedap...hmmm...so, nanti kita tgk apa yang Sally makan dalam menu Malaysia pulak...Jangan lupa baca review Sally kat restoran ni nanti eh!

p/s : Nak cuba coleslaw kimchi macam kat Singapore..

You Might Also Like

8 comments:

  1. Salam singgah sini dik sally...wahh...bestnya...memang boleh makan ayam bnyak² ni kan dik sally....hihi

    p/s: alamat akak dah terima tak...

    ReplyDelete
  2. Jangan lupa review nanti kak sally :D

    ReplyDelete
  3. wah, bestnya, tapi esok saya ada kelas... kna try jugak ni cemana sekalipon,,haha

    ReplyDelete
  4. untong la, sally. kat kl byk tempat makan sedap :)
    sally boleh serumah dgn ijat, ayam his feveret!
    tiap hari ayam pun takpe, peha pilihan ijat. yummy!

    ReplyDelete
  5. Tempat ni ke yang ada isu tu, kak Sally? Curious pula saya.

    ReplyDelete
  6. kak aiza pun suka ayam oreng juga.. sedap.. ;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!