Monday, November 9, 2015

Journey from East to West Taiwan : Sun Moon Lake


Salam Isnin!

Ada ke yang Monday Blues harini..? Hehehe...Alhamdulillah...Sally dah masuk hari ketiga di Taichung, Taiwan...So far takde masalah nak sesuaikan masa sebab takde beza dengan masa di Malaysia...Sekarang ni pun tgh dalam perjalanan nak ke Sun Moon Lake...Cuaca kat sini okay laa...tak panas, agak sejuk...tapi takde la sejuk macam winter kot...

Sun Moon Lake ni antara tempat yang paling Sally tunggu dalam wishlist ke Taiwan...Sally mmg suka air...tak kisah la tasik ke pantai ke laut ke...mmg Sally suka...lagi luas, lagi lebar...lagi la rasa lapang dada...Sun Moon Lake ni merupakan tasik yang terbesar di Taiwan...Kat sini ada banyak tempat kita boleh lawati...ada pelbagai aktiviti dan korang boleh habiskan masa seharian kat sini...



Okay, Sally nak sambung berjalan...korang semua kerja rajin-rajin ye! :)

Website : www.sunmoonlake.gov.tw

10 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!