Journey from East to West Taiwan : Sun Moon Lake

9:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Salam Isnin!

Ada ke yang Monday Blues harini..? Hehehe...Alhamdulillah...Sally dah masuk hari ketiga di Taichung, Taiwan...So far takde masalah nak sesuaikan masa sebab takde beza dengan masa di Malaysia...Sekarang ni pun tgh dalam perjalanan nak ke Sun Moon Lake...Cuaca kat sini okay laa...tak panas, agak sejuk...tapi takde la sejuk macam winter kot...

Sun Moon Lake ni antara tempat yang paling Sally tunggu dalam wishlist ke Taiwan...Sally mmg suka air...tak kisah la tasik ke pantai ke laut ke...mmg Sally suka...lagi luas, lagi lebar...lagi la rasa lapang dada...Sun Moon Lake ni merupakan tasik yang terbesar di Taiwan...Kat sini ada banyak tempat kita boleh lawati...ada pelbagai aktiviti dan korang boleh habiskan masa seharian kat sini...



Okay, Sally nak sambung berjalan...korang semua kerja rajin-rajin ye! :)

Website : www.sunmoonlake.gov.tw

You Might Also Like

10 comments:

  1. Salam singgah sini dik sally.....cantiknya pemandangan sun moon lake ni...

    ReplyDelete
  2. Cantiknya promotional photo dia!

    ReplyDelete
  3. kenapa lawa sangat tasik ni!! bestnya...:D

    ReplyDelete
  4. cantiknya pemandangan kat sini sally...wah...

    ReplyDelete
  5. Amboi...orang jauhhhh...
    bukan men ye....take care dik..

    ReplyDelete
  6. happy holiday kak sally! bestnya berjalan kat taiwan

    ReplyDelete
  7. canteknya!!! nk pgi jalan jugak!!! :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!