DC Superheroes Comic Cafe, Sunway Putra Mall

9:30:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


Rasanya rata-rata korang dah pernah tau pasal kafe yang terbaru ni...DC Superheroes Comic Cafe yang Sally pergi ni terletak di Sunway Putra Mall...Di Malaysia ni ada 2 branch, ini kira salah satunya laa...

Sally bukan la excited sangat nak tengok kafe ni...kebetulan je datang dan terus teringat pasal kafe ni dan terdetik la nak pergi tengok...masa tu baru je lepas makan, jadinya tak larat nak makan lagi...saje duduk sembang untuk next travel planning...


Ada la jugak nak cuba few makanan...tapi semuanya tak available...yang ada semuanya burger dan all stuff yang agak berat...kita pulak baru je lepas makan kan...mmg tak mampu nak makan benda lain...ingatkan kalau dapat cuba Arkham City Scones atau pancake ke best la jugak...Malangnya semuanya takde..hihi...


Macam mana rasa dia..?

Sally tak suggest korang minum frappucino dorang..hihihi...tak tau la whether terkena dekat Sally atau orang lain...Frappucino dorang sangat cair dan bagi Sally tak worth it dengan harga...Baik beli Starbucks kot...tapi...kalau hot beverage takpe...sedap dan mmg terjaga kualiti dia...

Suggestion menu : Smallville Prophecy Peanut Butter (beverage)

Sally ni kalau pasal makanan memang la kalau tak kena tu macam spoil mood sikit tapi takde la sampai tahap tak makan, tak sentuh langsung...Rezeki kot...Tapi kalau korang ni jenis yang suka benda yang rare, atau peminat DC Superheroes, you should really try once...Tgk kat IG banyak menu yang berbeza...semuanya agak rare dan ada kelainan sendiri...

Harga..?

Hihihihi...ni kira official stuff jugak...so, kalau official tau la harga macam mana...kalau hot beverage tu dalam lingkungan RM15 dan cold/frappucino dalam RM18...Kadang rasa baik beli ayam sekor bagi ibu masak kat rumah..hahahaha...tapi takpe laa...janji dah cuba sekali kan..ye dok?

Kalau korang nak cuba, boleh ke:

DC Comics Superheroes Cafe
Unit 2-29 , 2nd Floor,
Sunway Putra Mall. 

You Might Also Like

9 comments:

  1. saya suka superman...lawat dan follow sini....

    ReplyDelete
  2. Ni kalau cik abg tau niii. Hehehehe

    ReplyDelete
  3. wow menarik pulak cafe superhero ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Orang cakap indah khabar dari rupa. Dah banyak kali plan nak datang tapi macam membazir je haha

    ReplyDelete
  5. Dapat seekor ayam macam ni.. tapi sebab nak cuba pejam mata je..;)

    ReplyDelete
  6. First time dengar pasal cafe ni. Banyak betul cafes baru dekat Malaysia.

    ReplyDelete
  7. balik rumah goreng ayam lagi puas haha

    ReplyDelete
  8. Menarik tu ada superman.. Tapi memang mahal harganya.. Kalau kualiti ok takpe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!