Baju plussize yang up to date dengan Plusify Fashion Boutique!

3:05:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


Ahad lepas Sally sempat ke Plusify Anniversary Sale! yang berlangsung di butik mereka...Sally mmg excited nak kesini sebabnya dorang jual baju untuk saiz besar!!!


Jujur kata, orang yang berbadan besar macam Sally ni mmg susah nak cari baju...nak cari yang up to date macam dekat market sekarang lagi la payah...kadang tu dah lama keluar baru la ada fesyen yang sama...walhal orang yang bertubuh langsing dah selesai dengan tema yang tu... Sally ni pun bukannya jenis orang yang fashionista..tapi kadang tu nak cari baju yang sesuai mmg payah..hihi...

Tapi...jangan risau, sekarang korang yang chubby comel macam Sally ni dah boleh bebas bergaya...dengan bantuan Plusify Fashion Boutique!


Harini Sally bukan nak review pasal butik ni...tapi nak share dengan korang apa yang ada disebalik tabir masa Plusify Anniversary Sale yang lepas....



Sempat jugak bergambar dengan owner, Cheryn Tan...Mmg dia sangat humble...Walaupun miliki tubuh yang agak besar...(Sally sangat besar)..tapi dia punya self-esteem mmg sangat tinggi! Salute!


Antara rakan blogger yang datang...






Big yet still beauty! hihihi...sekali sekala puji diri sendiri kot...Kalau korang nak tgk-tgk koleksi dorang...boleh la g ke website...Baju semua mmg up to date...Didatangkan dari Korea, Bangkok...Lepas ni akan ada banyak lagi sales selepas masuk design dan stok yang baru...

Yeay for shopping!

Instagram : instagram.com/plusifyme
Facebook : fb.com/plusify
Website : www.plusify.my

You Might Also Like

4 comments:

  1. Salam singgah hujung minggu dik sally...wahh...memang best ni klu dapat baju yg sesuai dengan size badan kita kn dik sally...

    ReplyDelete
  2. eh akak yg pakai tudung bunga2 tu ada iras2 kak sally sikit :D
    lawa jugak baju2 kat butik ni hehe

    ReplyDelete
  3. Senanglah sikit nak shopping ya lepas ni.

    ReplyDelete
  4. Banyak pilihan untuk berfesyen dengan adanya butik begini.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!