Restoran D-Lite Asam Laksa Teh Tarik, Ampang Park

11:27:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments


Kalau masa kecik dulu...pergi mana-mana mesti dengan mama dan kakak...hihihi...Sally jarang sangat la keluar dengan kawan-kawan walaupun masa zaman sekolah...sekarang ni budak-budak elok je keluar dengan pakwe makwe masing-masing walaupun masih sekolah rendah! Hahahahaha...nampak tak jauh sesi mengimbau masa lalu ni..?

Selalunya kalau kami keluar...Mmg makan kat luar la...sebab balik tu mama dah penat, dia jarang la nak masak...Antara restoran favorite kitorang... Restoran D-Lite Asam Laksa Teh Tarik, Ampang Park..



Kalau makan kat sini...Sally dengan kakak mmg akan makan Assam Laksa...Hihihi...sebab Sally dulu selalu ikut apa yang kakak Sally makan...kuah dia mmg pekat, ikan pun banyak...Senang kata tak pernah tukar menu la sejak 8 tahun yang lepas...Sini kalau lewat mmg kena beratur la tunggu meja...selalu sangat penuh orang dia...Ini pun kebetulan masa Sally lalu...orang tak ramai...lepas Sally selesai order je...orang terus berpusu masuk..hihihi

Kalau korang tak suka makan assam laksa, boleh cuba curry laksa atau nasi lemak dia./..hmm...standard kopitiam laa...mmg tak banyak jenis...tapi Sally suggest cuba la assam laksa dia..syok!



Kopitiam dan kopi, berpisah tiada...

Address:  
Lot 112, Ampang Park,
Jalan Ampang,
50450 Kuala Lumpur
Hours:
 
11:00 am – 9:00 pm


You Might Also Like

11 comments:

  1. mak aii..sdapnya..lapar tetiba..:)

    ReplyDelete
  2. tgk asam laksa tu..menggoda semacam je...

    ReplyDelete
  3. aduh! mcm kena try je ni. sy hantu laksa. berselera plak tgk

    ReplyDelete
  4. Aduhhh sdpnya sally mknan tu..buat kita trngidam nak mkn huhu

    ReplyDelete
  5. ehehe kopi dan kopitiam berpisah tiada.. ehehe..

    ReplyDelete
  6. Nampak sedap tapi saya tak suka asam laksa. hehe :D

    ReplyDelete
  7. sukanya laksa ngan curry me.. tapi jauh plk nak pergi..hehe..
    Salam Maal Hijrah Sally

    ReplyDelete
  8. Nanti ampang park nak kena roboh dah...sure tak dapat nak makan kat sini lagi kan...

    ReplyDelete
  9. sedapnya nampak asam laksanya.. pekat je..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!